Ozkalrun Merhabalar Haftamdayım.Pazartesi günü doktora gittim alttan muayene yapacağını söyledi.Ben çevremden küçük bir aletle bakıldığını duymuştum.odasındaki sedyeye uzandım bir jel sürdü hiç bişey söylemeden de elini direk soktu bende böyle bişey beklemediğim ve bilmediğim için korkarak refleks olarak geri çekidim ve bacaklarımı kapadım doktorum sinirlendi ve bunu bana çok hissettirdi(başından beri aynı doktora gidiyorum,eğer bir problem yok ve herşey sağlıkla seyrinde ilerlerse de normal doğum istediğimi konuşuyorduk hep ) Bana sen burda böyleysen normal doğum yapamazsın-senin gibi önyargılı çekingen kadınlar normal doğum yapmakta zorlanıyor falan dedi ne alaka ? oldum ama bana o an o kadar kötü hissettirdiki konuşamadım odadan çıkınca çok ağladım eşim sakinleştirmeye çalıştı Sonra nst ye gönderdi sonuç için tekrar odasına girince de eşime bence eşiniz normal doğum yapamaz bu travmayı kaldırabileceğini düşünmüyorum falan dedi eşimde ne alakası var eşim daha alttan muayene ne demek onu bile bilmiyordu böyle bir tepki vermesi çok normal değil mi falan dedi ben de birkaç bişey söyledim iyi peki o zamana geldi mevzuu ama şuan ne yapsam bilemedim doktora olan güvenim ve sevgim gitti Bu olay normal mi değerlendirir misiniz ?