Ben çukurambar koruya gidiyorum. Devlette Doğum yapan tanıdıklar şiddetle devlette Doğum yapmanın işkence olduğunu anlatmışlardı. Gözümü çok korkuttular.Özellikle hemşire ve ebelerin tavırları. Kimyasal gebelik yaşadığımda devlete gitmiştim ve çok kötü muameleye maruz kalmıştım. Kimyasal gebeliğin ne olduğunu bilmediğimden, kanamam olunca düştü sandım. Hemşire beta hcg ölçecekti acilde ( etlik Zübeyde) çocuğum düşmüşmü dür dedim o da " ne çocuğu hamile filan değilsin sen uzat kolunu!" Diye bağırdı. O anda dedim evet paran varsa değmez o saygısızlığa tahammül etmeye. Ama Atatürk hastanesinde erdem Emre taş adında çok iyi bir doktora bebeğim neden olmuyor diye tedavi amaçlı gittiğimde çok pozitif elektrik aldım. Özeldeki doktorlardan daha ilgili ve güven verici bi doktor. Kendiliğimden hamile kaldığımda da çok sevindi. Ben şimdi korudaki doktorumdan memnun kalmadım, ısınamadım güven vermedi bana , doktor değiştirdim pazartesi de Yen'i doktora başlıyorum.Ama aklım Hale'n Atatürk hastanesindeki Emre doktorda. Doktora ısınmak ve güven almak çok önemli