kimsiniz Simay13 beni gorseniz hamile der misiniz sahsen ben demem😂 ama 37+2yim olmayinca olmuyor bacim😂
Simay13 kimsiniz ayyy ciddi mi bu. Yok ki🙈🙈 bugunlu yarinli dogracaksin nerdeyse. Bende böyle olucam galiba. Hiç dışarı cikmamam lazım beni gormesinler. Laf sokmakla kalmayıp gömerler beni valla🙈😆😆
Aysenur426868 kimsiniz bacım send siyah giymissin sırf uzulmeyelim diye resim atmışsın ama siyah da belli olmaz zaten bide bol üstün 😏🤣❤️
Tugbayrgn Simay13 ne güzel işte yaa neden kafaya takıyorsun ben de hergün ağlıyorum göbeğim büyüyor diye 😣 iç karnın geniş demek ki..
kimsiniz Simay13 olmayinca olmuyor yavrum simdi ne yapayim 😂 hep bebek zayif mi diyorlar valla zayifta degil 😂 bosver ben takmiyorum sende takma hiic
Ebrarkubra Simay13 öyle bir sıkıntım yok kuzum yaa nasıl şiştim böyle anlamadım. Gaz olsa rahatsiz etmez mi? bu arada mide bulantısı mide yanması ve kurmaları hala devam ediyor 🙄😔
Aysenur426868 Simay13 asla saçma gelmedi kuzum bende aynıyım.. düşünce olarak takabilir insan gayet normal
Simay13 kimsiniz evet birde o yanı var. Bebek gelişmiyor mu. Halbuki 11 gün gelişimi önde ama onlar öyle deyince bende öyle sanıyorum. Gelişimimi durduda küçüldü mu ki acaba diyorum
deryabade Haftadayım benim de karnım o kadar büyük ki. Ben de niye bu kadar büyük keşke daha küçük olsa diyorum. Herkesin derdi kendine valla 😊 Sıkma canını yapı meselesi bu.
Ftm16 Simay13 kız boşver bebek sağlıklı olsun yeter karnın büyüklüğü önemli değil iç karnın geniştir ne güzel işte