Babyakca2891 Tanembebek5 Bu postu bulduğum iyi oldu 🥰 bende 16+2yim karnımda ufak ufak bi hareketler var beni gıdıklıyor böyle fakat sizinde dediğiniz gibi göbek deliğinden yukarısı sert taş gibi ama alt kısım sanki boş sallanıyor böyle bebeğe bisi olsa o hareketlerde olmaz diye düşünüyorum sizce bu olabilir mi
Tanembebek5 ArvenMom vardı vallahi hiç dümdüz göbüşü olan ince belli kız olmadım en zayıf halim bile 66 sen düşün 😁
Tanembebek5 cicek52 benim de ilk zamanlar öyleydi balım ama rahim ve bebiş yukarı çıktıkca orası boş kaldı herhalde 🤣
ArvenMom Tanembebek5 ahaha 47 48 kilo halimi bilirim 50 üstünü bilmezdim 55 kilo kendim için kilolu olduğum demekti ama bunun sebebi düzenli spor yapıyo olmam 🤭🙈
Tanembebek5 ArvenMom her ailede bir pofuduk olur ya hah o bendim işte 🤣 kız kardeşim 44 kiloydu ünide falan incecik benim maşallahım vardı 😁 ömrüm diyetle geçti 😅
ysmnprltn Ahaahahaha kız benimki de öyle ya göğsümden başlıyo semsert göbek deliğinin altı vıcık vıcık ahhaahahaha
Babyakca2891 Tanembebek5 teşekkür ederim valla okuyunca rahatlıyorum inşallah bisi olmaz hepimiz sağ salim kucağıma alırız evlatlarımızı 🥰🤲🤲🤍