ozzlemk Kızlar bir şey sorucam size kasaptan aldığınız tavuk sotelikleri yapmadan önce yıkıyor musunuz? Aldığınız et tavuk ürünlerini yıkıyor musunuz yani İnternette yıkanır sa bakteri üretir diyor
gamzosgamzos ozzlemk ben yıkıyorum 6 yıllık evliyim evlendigimden beri yıkamadan hiç yapmadim bir sorunda yaşamadık yıkamadan yapanlara saygı duyuyorum ama ben yıkamadan asla yiyemem o yüzden annem ve kayınvalidem hariç kimsenin evinde tavuk ve et yemiyorum hatta dısarda bile yemem 😂🤦
Selamcanim gamzosgamzos evet bende yıkamadan asla yiyemem. Kim bilir ne şartlarda kesilip paketleniyor satılıyor. 😄
Daisy0000 ozzlemk Benim marketlere depodan tavuk dağıtımı yapan arkadaşım vardı. Depoda bekleyen tavuklar sarariyormus ,çamaşır suyu ile yıkıyorlarmış… Ben o yüzden pişirmeden önce yıkıyorum
Deletedmom_110 Daisy0000 benimde bir yakınım o işte çalışıyor hiç öyle bişey söylemedi aksine hijyene çok önem veriliyor
Deletedmom_110 ozzlemk instada bir postta yıkanmaması gerektiğini söyledim için iki aydır linçleniyorm neler demediler ki bizim insanımiz gerçekten çok cahil bilmediği bişeyiz söyleyince de hemen saldırıya geçiyorlar. Tavuk yıkandığında bakteri üretir ve yıkanmaması gerekir
mrssari34 ozzlemk ben yıkıyorum her ihtimale karşı yoksa içim rahat etmiyor tavuktada illa kan vs oluyor aynı şekilde et de de yıka bakteri oluşumu oluyor