busetekerr Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bebişimin bir sorunu çıkmadı sizinle ultrason görüntümüzu paylaşmak istedim Maşallah demeyi unutmayın oğluma 🙏🏻😍💙
Betulnnmz busetekerr maşallah canım sağlıkla gelsin darısı başıma benimde bu ayın sonunda var detaylı ultrason çok stresliyim 🙃
busetekerr irembasoglu37 Göstermiyor di ki zar zor gördük kendisini keyfi yerindeydi bozmak zorunda kaldık 💙😂🙏🏻
busetekerr Betulnnmz Amin inşallah Rabb’im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizi bebişlerini 🙏🏻 Bende çok stres yaptım ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı Allah’ın izniyle sizde de bir sıkıntı çıkmaz inşallah 🙏🏻
busetekerr ArvenMom Çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻💙beyefendi rahatına çok düşkün birde çok nazlı kız olması gerekirmiş doktorumuz öyle dedi 😂
busetekerr Yumusakyastigimmm Evet ya görene kadar onu canımız çıktı biraz rahatını bozduk ama olsun 😂😂
Gizzgzz busetekerr benim kızım da elini başına koyar genelde dertli dertli ya burnunu tutar yada gözünü ovuşturur:)
busetekerr Gizzgzz Benimde ilk girdiğim an elini başına koymuştu bu bebişler çok utangaç ve dertli galiba maşallah 🙏🏻💙😍