Umutlubirkadin Kızlar adet döngü günümün 14 günündeyim yumurtalama var mi değerlendirir misiniz beyaz akıntım var www.hizliresim.com/p81g61 [/url]
Buseka Umutlubirkadin eğer takip yapcaksanız yumurtlama başlayınca her gün yaparsanız daha şuan kırmızıydıda açılmayamı başladı yoksa yenimi oluşuyo anlamadım o yüzden 🥰
Snklyclk Umutlubirkadin uygulamaya bakma her ay yumurtlamamız değişebiliyor, ben 12. Günde yumurtlamıştım 14-15i bulduğu da oluyordu…
Snklyclk Evet, yumurtlamışsın. Muhtemelen yarın da çift çizgi olacak ama biraz silik, sonrasında tek çizgi. Tek çizgi olduğunda yumurtanın çatladığı anlamına geliyor 🙃 bugün ve yarını iyi değerlendir 🌸 Ben ovulasyon testiyle geçtiğimiz ay hamile kaldım 🙏🏼
Umutlubirkadin Snklyclk yarın bir test daha yapayım canım demi tek çizgi gördüğümde çatlama olmuş mudur demek mi
derosss Yumurtlaman sürüyor demek oluyor bence değerlendirmelisin canm saatler bile önemli bu konuda geceyi bekleme derim silikleşmeye başladığında yumurtlaman bitmiş oluyor bol şans ☺️☺️
Umutlubirkadin derosss bugun ve yarını değerlendireyim demi canım yoksa test tek çizgi olana kadar ki gunleri mi
Snklyclk Umutlubirkadin evet tek çizgide çatlama olmuş demek diye biliyorum. Tek çizgiyi görene kadar denemeye devam