Yelsink Alifatma_06 benimde sabahtır sağ alt kasigimda ağrı oluyo ara ara iğne batar gibi acaba çocuklu dönüyor anlamadım
Hizligonzales alparslansmother bebek buyudugu icinde olabilir o daha cok erken sizin cunku dogum icin muhtemelen buyudugu icindir doktor kontrolune gidince soyleyin yinede siz
Prensannesiiiiiii Nazlii_i burda okuduğum kadarıyla herkeste gelmiyormus kişiden kişiye değişiyor benimde ilk doğumumdu ilk tecrübemdi
gktg1 Hizligonzales benm iki gündür bıçak saplanr ğibi vajinama zor yürüyorm açlma mı oluyorki hç sancm yok 39dayız
Hizligonzales gktg1 olabilir gitmedinizmi doktora ben butun gun o sikintiyi yaşadıktan sonra aksamina gitmistim acilmam olmus benimde hic sancim yoktu suni vermislerdi
Masal07_ tazecikannee benim özellikle gece yatarken olmaya başlıyor ya gün içerisinde de kasılmalar oluyor.
Zeynep2535 Masal07_ magnezyum eksikliğiniz olabilir benimde ayni şekildeydi bebeğim aşağıya inmiş doktor Baskı yapıyor dedi. Normalmiş yani kasilmalara magnezyum takviyesi yazdı biraz daha iyiyim en azından sadece gece sağımdan soluma dönmek istersem ufak batmalar oluyor sonra geçiyor. Maden suyu da içebilirsiniz. Tabiki doktorunuza danismanuzda fayda var
anne2488274 Ben 38+4 deyim gecen 3-4 gün kasık ve bel agrım oldu, alt tarafa dogru baskı hissediyodum. Ama daha kanala girmemiş bile..
Linasel Prensannesiiiiiii bende bakayım dedim internette hep zararlı diyor ilk etapta mı zararlı acaba şimdi içsem mi bende 2 cm açılmam vardı en son
1anne2bebek__ gulsah98 bende evde kalacağı İçin üzülüyorum ama özel hastanede doğum yapacağım için onu da yanımda götüreceğim. Gece de kalmak isterse eğer yanımda benimle kalacak. Kardeş geldi beni bıraktılar diye düşünmesin diye 🥺
P12345- gulsah98 merhaba 39+2 olduk pazartesi doktorumuz gel bakalım doğumu başlatalım dedi ama bende şuan tık yok normal doğum bekliyoruz acaba suni sancıyla ne kadar sürede doğum yaptınız zorlu geçtimi
Asiiilmom P12345- şuan haftamız ayni bizde beklemedeyiz ilk bebek, normal doğum olarak ilerliyor, hala belirtide yok gelen gidende 🤷♀️
Gurbetipekk35 Prensannesiiiiiii Nişan gelmesi tam olarak nasıl oluyor acaba kendi doktorum başka yere gitti şuan başka bir doktora bakıyorm ağzından kelime almak zor hiç bir bilgi vermiyor 38+5 oldum çatı muayenesi bile yapmadı
Prensannesiiiiiii Gurbetipekk35 sümüksü pembemsi yoğun akıntı şeklinde geliyor kişiden kişiye değişiyor