Aytacim Kizlar ovulasyon son adet tarihinden 14 gun once ki tarihe geliyor. Mesela son adet 28 ekim olduysam diger ay ovulasyon 14 kasima geliyor. Ben ne zaman hamile kaldigimi nasil hesaplayim? 17+2 hamileyim
Marsmelow Aytacim hamileliğinizi adet gününden hesaplıyor doktorlar. Kesin bir şekilde emin olamazsınız yumurtalama için. Genelde adetin 14. Günü civ. olabilir yumurtlama. Ama test yapsanız dahi reglden sayıyorlar hesaplamayax
Aytacim Marsmelow ovulasyon gununden once hamile kaldiysan kiz sonra kaldiysan erkek diyolar o yuzden ogrenmek istiyorum
Hatice_123456 Aytacim aslında o öyle değil adetten bitince kiminki erken yumurtluyor onun için o kız olma ihtimali yüksek derler bide adete yakın yumurtlama var onda ise erkek derler benimki geç yumurtlama bakalım erkek olursa inanırız artık buna daha cunsiyetim belli değil
Marsmelow Aytacim cinsiyet tamamen spermin belirlediği bişey yumurtlamayla ilgisi yok diye biliyorum 🌼
adatuna Aytacim ovülasyon gününden önce nasıl hamile kalınabilir ki? Ovülasyon gününde yumurta tam şekilde olgunlaşıyor ve artık döllenebilir duruma geliyor. Anlamadım tam olarak sizi.
Aytacim Hatice_123456 bende sat 28 ekim ama doktor 14 kasim olarak yaziyor usgye. Dollenme gec olmus dedi.
adatuna Arkadaşlar cinsiyeti belirleyen spermden gelen kromozomdur. Ortaokulda bile gördük hani bunu 😬 XY ve XX kromozomları hani? Allah aşkına şöyle şeyleri inanmayın.