Eda06 @haklisinesracim canım merhaba 2022 de post açmışsın da bebeğin cinsiyeti ile ilgili kordon mu pipi mi diye oğlun mu merak ettim__
haklisinesracim Eda06 bakayım sizin için, siz de gönderebilirsiniz artık kordon pipi olayında uzmanlaştım:)
haklisinesracim Rumeysaakvs hiç bacak arasını çekmemiş canım ilk iki fotoda yan yatıyor 3.de beynini çekmiş kafatası. Kafa yapısı teorisi var skull teorisi deniliyor o erkek olduğuna işaret ediyor ben %80 erkek diyorum bu bebeğe
haklisinesracim bu 14. Haftada, gözüme çok büyük geldiği için kordon olabileceğini düşündüm hissim kız olacağı yönündeydi o yüzden de inanamamistim
Eda06 haklisinesracim buda renkli ultrasonu bak kordon tam bacak arasında. Bu resimleri videodan ekran aldım aynı güne ait yani. Bilmiyorum kordondan nasıl pipiyi gördü erkek kesin dedi anlamadım
Hayal_naz haklisinesracim bizede bakarmisiniz 12 haftalık https://mutluresim.com/image/1678692654530.7itzM
haklisinesracim Eda06 kesin erkek ama bu çok net yumurtaliklari dahi inmiş gayet belli canım hayırlı olsun