Zeyzey055 Eldgrn Eldgrn ebebekten travel sistem olanlardan almıştım baby plus hiç kullanışlı değil cok hantal… önerim tek elle kapanabilen bebek arabası almanız daha memnun kalırsınız ebebekten incelerseniz dediğim.modeli yön değiştirmek çok büyük sıkıntı asla onermiyorum yön değiştirmek için bebegi tutacak biri kesinlikle olmalı hiç kolay çıkmıyor yerinden almayın sakın!!
Fbeetl Stokke Xplory oglumda almistim 3 sene önce kullanmaya devam ederim asiri rahat sürülüyo ve bebekle göz mesafesinde olmayi cok seviyorum ben
catandgirlmom Eldgrn biz cybex balios tercih ettik henüz kullanmak nasil olmadı mağaza da çoook beğendim inşallah şehir içinde bozuk kaldırımlarda düzgün olmayan yolllarda deneyimleyincebde memnun kalırım 😂
senaeldemir Ozlemiskndr bende daha kullanmadım sadece e bebek mağazasında denedik sürdük inceledik hoşumuza gitti inşallah 3 ay sonra kullanıcaz 🙏🏻👶🏻
aogoya Eldgrn cybex balios kullanmak yeni nasib oldu gayet memnunum yere çok sağlam basan bi araba savrulmuyor
Kurabiye93 Derya034 ona bende cok baktım sadece cok mu ağır ve büyük diye emın olamadım sizce nasıl evde bakınca daha rahat anlamışsınızdır? Birde ocarro dansa strada önerdiler sırf kumaşı yüzünden ocarro kumaşı naylon gıbıymıs alanlar stradadan daha memnunmuş sizce?
Derya034 Kurabiye93 Kaliteli bir bebek arabası canım kim nederse desin mükemmel tekkelimeyle kullanışına bayıldım dazen kullanış açısından çok rahat kolaylıkla çıkartıp puset felan takılışı çok rahat ya iyikide onu almışım canım ya vallahı
Sss5858 elele plane kabin boyu aldım dün geldi kalitesini çok beğendim henüz kullanmadık ama görünüşü,kalitesi,katlanınca kapladığı alan çok iyi ve fiyat olarak da çok uygun geldi
Gamzecikk Prego nun bu modelini almayı düşünüyorum. Sıfırı yok ikinci el alacağım. Bilgisi olan var mı acaba?
Aysegul-ucbh Gamzecikk letgoya baktınız mı. Bende bebek arabasını ordan almıştım hem az kullanılmış hemde daha uygun fiyatlıydı
Gamzecikk Aysegul-ucbh evet buldum birkaç seçenek zaten inceledim de. Bu model hakkında bilginiz var mı