Esengll minnakkurabiyelerim evet teslim aldim once siparis vermistim zaten 1 ay gecmeden teslim edildi
Gizemozbek Esengll güle güle kullanın kendilermi geldi kurdu birde aynı geldimi mobilya bende düşünuyom bu sitede de çok kararsizim
Esengll Gizemozbek evet kendileri 1 ay gecmeden kurulumunu yaptilar birebir gorup almistim urunleri aynisida geldi zten uygun fiyatli ama cok luks duruyor bence ben aldgmda pesin 16 bin vermstm 2 ay once
bettyx Nalanmaral bende 17 haftalık falandım aldığımda 1 ay sonra gelecek sonuçta falan dedik erken geldi ama piyasa hep zamlanıyor en iyisi erkenden almak ☺️
Nalanmaral bettyx kesinlikle zamlar gelmeye başlamış zaten ne kadar erken o kadar iyi aradan çıkmış oldu daha bir sürü alınacak şey var ☺️
Esengll Sunactn35 uygulamada solust kosede uc noktaya basip resim yukleye basiyorsunuz oradan resmi yukleyip linki kopyala kismina basyorsunuz sonra yorum yapcagnz yere yapistiryosunuz
Margaret20 Ftmnrkrdss Bkmcnkr ben de halınıza bayıldımm nereden acaba? Sağlıkla büyüsün odasında hepsi inşallah 🌸
gizemakk Demetus cilekten aldık dolap ve büyüyen besikten 15 bin liraya ilerleyen yaslarında da yataga dönüsücek
Elfthkrtldu gizemakk malesef yatağa donuşemıyor ona göre yatak olmuyor dar oluyor çok kullanışsız ama yine de hayırlı olsun
Bkmcnkr Ftmnrkrdss teşekkür ederim 🙏 Trendyol TurQhouse Bambi Geyik Bej Antialerjik Antibakteriyel Bebek Çocuk Halısı - Kids diye geçiyor adı.
Yagmur1212 bettyx yatak kullanışlı miii ben de yavru yataklı almayı planlıyorum iki çocuk yatsın diye de
Sla8995 Demetus Çilek odasından romantica baby büyüyen beşiğini ve 3 kapılı dolabını aldık geldi kuruldu. Yetti de bayağı eşya alacak alanları var ve konforlu çokta şık ve sade 🫶🏼🤗kız bebek için . Yatağını da oradan aldık Latex serisi en iyisi rahatı oymuş