Hayalvemasal00 Benimki 2330 dedi dr. Cok sukur normal vw saglikliymis. Sizinkiler 34 haftada kac kilo kizlar
Aksa_korkmaz Hayalvemasal00 son kontrolümüz de kızım 2 kilo 44 cm’di. Yarın bi daha var 34 hafta da gel demişti doktorumuz inşaAllah yarın öğrenince tekrar yazarım buradan ☺️
Hayalvemasal00 Konu sarmiyor heralde kimse yazmamis😁😁 ne olmus yani insan merak ediyor yazsaniz ne olur. Neyse simdi biri cikar banada kotu yorum yapar. Sustum😶😁
Cansuercan Hayalvemasal00 hahaha 😂😂 Allah seni yaaa 😂😂 bnde 34üm persembe kontrole gidicem ve cok merak ediyorum senin icin gelip buraya yazicam ❤😂
Hayalvemasal00 Ozzz saka bi yana saglikli olsunda aman aman kilosu olmasada olur. Ayniyiz hemen hemen :)
Cansuercan Loyam ben 31 de gittigimde 1820ydi smsi 34 olduk persembe gidicem cok merak ediyorm sizin ne kadsrdi hatirliyomusunz :) diyorum 3 haftada ne kadar kilo alabilirki
istanbulluanne Cansuercan benim 34 de 2350ydi 35 de 2660 olmuş . 1 haftada 300 gram aldigina göre 3 haftada bayagi aliyorlar canm son aylarda 😊
Elanaz Cansuercan 31 de 2017 gramdı bebeğim iki haftada 650 gram aldı. Son haftalarda baya hızlı alıyor karnım her hafta iki üç cm daha genişliyor. O yüzden seninki de üç haftada en az 700 gram almıştır diye düşünüyorum.
Ntlz Ben 35+4 haftaligim bugun kontrolumuz vardi 2500 olmus sipamin kilosu 2 hafta önden gidiyordu 1 ay once bugun tam haftasiyla uyumluymus düsmus dedi cok sukur saglikli
Hayalvemasal00 Ntlz en iyisi canim. Bebek kilolu oldumu dogumda zor olur hem. Saglikli olsun az olsun normal.olsun fark etmez
Cansuercan Loyam bnmki erkek yaa ondandi herhalde kizlar kibarcik oluyo 😂😂 uuu okadar buyuyorlar mi yaaa
Loyam Cansuercan evet çok çabuk büyüyorlar artık son haftalara girdik 😊 3 hafta önce 1800 lerdeyse kilosu rahat 2500 olmuştur canım 🤣
Cansuercan Loyam insallah oglusum 2500 u gecerse icim rahat edicek sanki hep boyle dusunuyorum nedense 😂😂
Hayalvemasal00 Elanaz erkeklerin kemikleri agir biraz fark oluyor kiz bebeklerle aralarinda canim. Hepsi saglikla gelsin insllh