Prensesannesi96 Joie çok şyi gerçekten almadığıma pişmanım şimdi 2. Ye almayı düşünüyorum 4baby go almıştım zamanında güzel para vererek dökülüyor sürülmüyor bile o kadar berbat bi araba onu tavsiye etmiyorum kesinlikle ama baston tarzı olsun ve yatan olsun kabin tarzı olanlar çok kullanışlı olmuyor büyüyünce içinde durdurmak biraz zor oluyor
Pembesarelle2 Beyazeller Elele mido modeline bak canım 😘 Diğer travellere göre hafif ve daha kullanışlı benim tercih ettiğim daha ağır ama bu hafif ve sonrası kabin boy 😍
Melomy ben aldım bundan indirmdeyken görüntüsü hoşuma gittiği için tekerlekleri büyük ama konfor sağladığnı düşünüyorum, tesadüfen karşılaştığım biri de kullanıyordu cok memnunum demişti kilo kapasitesine bakmadım 🙈
Serenkrkmaz Beyazeller merhaba canım ben tam olarak bu model ve bu rengi aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı demeyip görücez bakalım
Ozzz1111 Beyazeller merhaba ben de bu üründen alıcaktım e bebeğe gidip bi inceleyim dedik ancak bebeğin yattığı kısım çok sağlam gelmedi bize aşırı sallanıyordu. Çift taraflı kullanılmıyordu osanırım o da hoşuma gitmemişti. Baby malldan bagi easyfold tercih ettik daha sağlam kullanışlı ve pratik geldi. Puseti ile birlikte 5.900 e aldık
Beyazeller Ozzz1111 bu model kullanılıyor çift taraflı , memnuniyet yüksek .Fakat ben uzun zaman kullanmak istiyorum. 15 kğ tasıma kapasitesi yetersiz geldi .:(
Pembesarelle2 Beyazeller Alroad modelini almıştım ben kuzum Benim aldığım model hantal gelebilir ama hani ben sorun etmedim , ama mido modeli hafif ve sonrası için tamamen kabin boy gerçekten içeriği kadae var uzun araştırmalar sonucu aldım ben
cokkasmabeabi Beyazeller 4 5 yaşındaki cocugu neden bebek arabasinda tasiyasiniz ki? Ben çocuklarım yürümeye iyice başladıktan sonra bebek arabasini kaldırdım çok da rahat ettim. Çocuklar bebek arabasına alışıyor sonra yürümek istemiyor size eziyet olur bebek arabası
Beyazeller Pembesarelle2 Benim henüz arabam yok . O yüzden çabuk katlanıp , çok ağır olmaması tercihim . Eğer arabam olsa kesinlikle stoke xplory alırdım 🤭
Pembesarelle2 Beyazeller Evet canım ya bagaj genişliği gerekli onun için bavul vs derken çok yer kaplıyor Sağlık olsun canım eğer istersen benim arabayı kutusundan çıkarır görselini atarım sana
Pembesarelle2 Beyazeller Yok bebeğim henüz kullanmadım daha ama çevremde kullanan var bir memnuniyetsizlik söylemediler hiç