minikmucizem1_ eceyasemins1 anladım zaten cok uygun ücreti normal yerler bile 1000 TL’den aşağı değil baya bir araştırdım öyle karar verdim
eceyasemins1 minikmucizem1_ Evet biz Ege üniversitesine sorduk özel muayenehanesine yönlendirdi o bile 1000 tl istedi. En uygun bu doktoru bulduk sonuçta hepsi işinde uzman diye düşünüyorum bizde nasip olursa Ali beye gidicez
eceyasemins1 minikmucizem1_ Doktora gittikten sonra bana buradan bilgi verebilir misiniz acaba ben sizden sonra gidicem de merak ettim nasıl bir doktor diye
minikmucizem1_ eceyasemins1 aynen bende baya araştırdım aradım mr merkezlerine kadar sordum hepsi yüksek fiyat verdi 1000 TL üstüydü hep Ali beyide araştırdım işinde iyi olabileceğini düşündüm tavsiye eden çok e fiyatida çok iyi randevu aldım 🤗
Dnzglsm_123 minikmucizem1_ 2 hafta kadar önce normal muayeneye gittim. Çok ilgili çok iyi bir doktor. Bizimle neredeyse yarım saat ilgilendi normal muayenede. Ayrıntılıya bende ona gideceğim nasip olursa
Serenkrkmaz Sere bende Sebahattin altınyurta gittim Alsancak’taki kliniği var gayette güzeldi ücreti 750 tl gibi birşey
minikmucizem1_ Dnzglsm_123 yaa ne güzel inşallah bizimlede öyle ilgilenir detaylı önemli biliyorsunuz. Peki normal muayene ücreti ne kadar
minikmucizem1_ Dnzglsm_123 uygun aslında valla normal yerler bile daha pahalı ücretleri uygun geldi bana Ali Bey’in 🤗
Dnzglsm_123 minikmucizem1_ evet çoğu yer 500 600 lira. Cidden çok uygun. İşini severek yapıyor çok belli
Nihlal Sere Alsancak mr gittik biz 1150 tl idi sağlık raporunu fotoğrafını videolarını hem baskı hem flash bellek olarak verdiler doktoru da çok iyiydi 30/40 dakika fslan kontrol etti bebeği
minikmucizem1_ Nihlal demek bu sene böyle olmuş ben 2020de gittim oraya siyah beyaz 200 tlydi renkli ultrason ise 300dü siyah beyaz yaptirdim ben 15 20 dakika baktı video eşim çekiyordu kapattırdı siz cekmeyin ben görüntü verecem dedi kıytirik belli belirsiz bir foto verdi hiç aciklama yapmadı bana cinsiyeti söyledi bı sorun yok dedi bu kadar
Sere minikmucizem1_ çok az kalmış sizin gittikten sonra da bilgi verebilir misiniz memnuniyet açısından fiyatı da çok iyiymiş ☺️
Sere defneveannesii_ Medicana çok pahalı. Babam 2 yıl önce 20bin tl ye ameliyat olmuştu orada şok olmuştum fiyatı duyunca. Diğer dediğiniz çok iyiymiş ben 4 yıl önce perinatoloğa 250 tl ye gitmiştim düzcede. Şimdi bunun anca 4 katına kadar gözden çıkarabildim
defneveannesii_ Sere Ben medicananın eski çalışanıyım, doktoru bildiğim için orayı istemiştik ama fiyat çok fazla geldi. Dediğim gibi Manisa’ya gideceğiz☺️ Eğer imkanınız varsa mutlaka araştırın aklınıza yatarsa gidersiniz🌸
Nihlal Sere bazı yerler video kaydı vermiyordu en azından benim sorduklarım kendin telefon ile çekiyordun ama evet çoğu yer veriyor sanırım