Silanizz_00 Nuran1234 bende normal kadın doğuma almıştım randevumu iptal mi ediyim o bölüme mi aliyim
Nuran1234 Silanizz_00 evet cnm ordan iptal et perinatolojiye alman gerekiyor riskli gebelik olarak geçiyor alanı ama sadece o bölümde yapılıyor korkulacak hiçbir şey yok
Nuran1234 Silanizz_00 doktorda oraya randevu al diyecek yalnız oraya zor randevu bulunduğu için zmn kaybı yaşarsın haftan geçer bu sefer
Ebrarkubra Silanizz_00 üniversite hastanesine gidiyorum ücretsiz yapıldı… tek ödediğim ücret özel oda için oda 100 200 tl bir şey. Sadece ikili tarama 750 tl iş tüm testler , muayene ve doğum parası toplam ne kadar tutuyor?
Ebrarkubra Silanizz_00 aşırı fazla değil mi yaa ben sezeryan için özel hoca tutacaktım.. hastanede tanıştığım arkadaslar gerek yok dedi neden boşuna para ödeyeceksin zaten bir hoca girecek dediler vazgecirdiler.. veee ameliyatıma girmesini istediğim hoca denk geldi şansıma 🤣🤣
Seval75 Silanizz_00 Ben 550 ye yaptırmıştım yılbaşından önceki fiyatlar ile detaylıyıda 850 yılbaşından sonra fiyatlar aşırı arttı