Silanizz_00 Babyykmz bana bide randevu vericeklerdi haftaya cuma boş testi cuma dediler bende haftaya Çarşamba yapsam gün geçmez demi
EdaNur_3007 Silanizz_00 ikili tarama için randevu aldim gittiğimde tekrar bi ultrason randevusu almam mi gerekiyor yoksa doktorun odasındaki ultrasyon cihazıyla da bakabiliyomu
Babyykmz Silanizz_00 evet 14. Haftaya kadar ben 11. Haftada gittim ama bebek 12+5 bebegn önde gidiyor dedi devletteki randevu tarihimde 23 marttaydi geciyordu direkt.
Yumusakyastigimmm Silanizz_00 Sonucu kesin olmuyo yani öne aLakah korusun bir risk çıksa Daha test istejiyo Keisn net bişey yok ilerleyen zamanlarda detaylı USG yapılması daha mantıklı hele risk olsada aldırmak istemiyorsanız boşa bence
Silanizz_00 Yumusakyastigimmm benimde içinde kalmasin herşeyini yaptirmak istiyorum inslalah birşey çıkmaz
Yumusakyastigimmm Silanizz_00 Ben yaptırdım sadcee bana kalan stres oldu İçinde kalmaz bence ama sen bilirsin ben 200 TL gibi biseye yaptırmıştım ama 2022 deydi
Nuran1234 Bende bugün yaptırdım 2 li taramayı ama devlette yaptırdım 750 çok fazla devlette yaptırıp özelde kontrol oluyorum
Silanizz_00 Nuran1234 bende öyle yapacam inşallah testlerini devlette yaptıracam devletteki doktora ikili testmi istiyorum diyim yoksa muayene ettikten sonra söylüyormu
Sureyyaniz Silanizz_00 inanilma pahali ben 150 lira verdim kan icin ultrason içinde para alinmiuo normal muanenle bakiliyo zaten bende ozele gidiyorumda biraz sömürü gibi