Smelt Merhaba hanimlar, 33+2 yiz artik kiyafetleri yikama vakti geldi ilk yikamayi nasil yaptiniz beyaz ve renkli olarak ayirdim ama kac dakika kac derece yikamaliyim etikette 30 derece diyor ama kac dakika oldugunu kestiremedim
Kubrakck57 Smelt çamaşır makinasında bebek programında yıkadım , 30 dereceye tekabül ediyor yani. Daha üstüne çıkmayın zaten, çoğu çekiyor. Kurutma makinesinde de hijyen programı var onda kurutmuştum. Üzerine bir de yüksek buharlı ütü. Oh mis 💓
OzGus Smelt 30 derecede kısa programda beyaz sabun tozu bebek deterjanıyla yıkadım 32. Haftadayım çantam hazır
Kukulikukuli12 Smelt 40 derece 1.5 saat yıkadım. Cekme olmadı cok şükür bizde. Zaten fazlası da abartı bence. 🥴 Ütüleniyor zaten tekrar.
ysmnprltn Ben 30 derecede yıkadım kurutma makinesinde hijyende kuruttum. 30 derece yetiyor yoksa çeker zaten bi lokmalar😂
Shine13 Makinenin en kısa programında 30 dk 30 derece de devri 800 olacak şekilde yıkadım ben kurutma makinesi kullanmadım korktum çekerler diye zaten ufacıklar 😊
ipekmom_ Smelt 30derecede 30dk yıkadım Kurutma makinası ilk başta kullanmadım bazılarında çekmiş hiç riske atmadım,gayet güzel yıkandılar, bebiş kokuyor evin içi 🥰
Elifsenayldrm Smelt ben 40 derecede 1000 devirde 1 saat yıkadım sonrası da kurutma makinesinde kuruttum ve ütüledim mis gibi oldular doğduktan sonra da yüksek derecelere atmaya gerek yok bence 30-40 arası yeterli
Busraterim Smelt 30 derece makinenin hassas programında 800devirde 1saat 20dk da yıkadım, kurutma makinesinde de yine hassas programda kuruttum