ilaydakaya-21 Kızlar dün bise yoktu 10 dkka fln yoktu artk ondn sonra nezmn oldu bilmiyorum sabah kalktm cekmeceyi actm bu şekildeydi Hafif sanki var bana mı öyle geliyor
myangelson ilaydakaya-21 kuruma çizgisi bu kutunun üstünde yazan dakikadan sonra dikkate alınmaz canım malesef genelde 10-20 dk oluyor ondan sonrası dikkate alınmaması gerekiyor
OzGus ilaydakaya-21 çok silik çok erken sanırım test için o sebeple bu şekilde görünmüş olabilir canım erken gebelik testleri var eczanelerde %99 doğru sonuç veriyor onu da dene istersen
ilaydakaya-21 Merve0058 ama dun yaptm 10 dkka bekledim bise yoktu sonra cekmeceye koydum sabah actm tarak almak için baktm bu şekil sizce dogrumu
elifff_17 kuruma çizgisine benziyor eger gebelik varsa ilk 5 dk icinde hayalet bile olsa çıkıyor en geç 10 dk sonrasını dikkate almamak gerek.. bir daha deneyin ve başında bekleyin ilk 5 10 dakikayı dikkate alın 🌸
MugeGuness Canım çok saat geçmiş kuruma çizgisi olabilir. Burdaki arkadaşlar söylüyordu suyun altına tutunca gitmiyorsa çizgi hamilesindir 🌸
Surprizzz2022 Test bozuk gibi duruyor birdaha yapın isterse iz ilk 5dk içinde çıkan sonuç geçerli oluyor snrasi kuruma çizgisi olarak kalıyor
Hasret5506 Bendede aynısı oldu inanın hemde 2. Çizgi netti hamilelik yoktu yani ama umarım sende vardır
Pptyaa ilaydakaya-21 benimde başıma geldi hatta daha net ama adet oldum birkaç gün bekleyip tekrar test yap bence