Ozo_Akkoyun Kızlar merhaba 37+3 üm devlet hastanesi takipliyim yarın kontrolüm var çatı muayenesi olmadan tercihen spiral sezeryan olmak istiyorum dediğim de olur derler mi normale mi zorlarlar
myangelson Ozo_Akkoyun devlet hastanesi isteğe göre sezaryene almıyor diye biliyorum canım burada da çok gördüm öyle 😕
haklisinesracim Ozo_Akkoyun normale zorluyorlar ben de devlet hastanesinde doğum yaptım iki çocuğumu da. Ama ben memnun kaldım normal doğum yanlısı biri olarak
Tubatgn Ozo_Akkoyun Son raddesine kadar normal doğum bekliyorlar suni sancı ile olası durumda sezaryene alıyorlar canım
Melikesare Suyum geldi 24 saat suni sancı aldım açılmam çok yavaş ilerledi yine de sezeryana almadılar normal doğum yaptım devlet son raddeye kadar normal doğuma zorluyor
Eemoom Ozo_Akkoyun evet. Arkadaşıma çatın dar bebeğin kafası büyük dediler. Ina rağmen normal doğum yaptırdılar. Sezaryen yapılmadı. İsteğe bağlı hiç yapmıyorlar zaten.
EymeninAnnesi__ Ozo_Akkoyun maalesef devlet hastanesi acil durum olmadıkca almıyor sezeryana öncelikleri normal doğum oluyor.