Fulyacoban Gulsryzgt 19 20 haftalık hafif hafif hissetmiştim şimdi 31 haftalık olduk sanki içimde halay çekiyor prensesim ❤️😂😂
Zbyde34 Gulsryzgt 15 haftalıkken minik minik hissetmiştim kızımı tekmelerini döndüğünü toplandığını hissedebiliyodum şimdi 19. Haftadayız tekmeleri dışardan bile görünüyo çok net her hareketi belli oluyo bu benim ikinci bebeğim o yüzden daha erken fark etmiş olabilirim
DmlnrKrnz Hilalrumturk ayy bende görebilcem mi o günleri çok zor geçiyor benimde bi an önce kucağıma alsam 😂 rabbim tek avazda kucağına almayı nasip etsin 😂
Hilalrumturk DmlnrKrnz valla benimde aynı geçmedi zaman hala da geçmiyor görenler aaaa az kalmış daha diyolar bide bana sorun dedim 😂bayramdan bir hafta sonra inşallah benimde doğum cinsiyet belli oldu mu
moraviss 16da başladı ufak ufak ilk üç gün emin olamıyordum sonradan anlamaya başladım bebeğimin hareketi olduğunu 17de baya baya hissediyorum özellikle geceleri yatınca üst üste hareket ediyor 🥰 ilk gebeliğim bu arada
Nnzife Gulsryzgt 18 de mısır patlaması gibi hissetmeye başlamıştım şimdi 25 durmuyor içerde parti yapıyor kızım😂ama hissetmiyorsanız göbek deliğine bakın bazen sağa bazen sola bazen yukarıya bakıyor hareket ettiğini görebilirsiniz
Handeak Haftadan itibaren net olarak hissetmeye başlamıştım. Şu anda 24+1 deyiz artık dışarıdan baktığımızda da görebiliyoruz bu kızçemin tekmelerini 😍😍
DmlnrKrnz Hilalrumturk gerçekten hiç ilerlemiyor aşırı can sıkıcı 😂 erkeğe benzetti ama net değil daha 😂
Serife2323 Gulsryzgt Şuan 17+0 haftalığım tam bir haftadır hissediyorum hatta bir kez tekme attı🧿 benimde kızım olacak ilk gebeliğim ama zayıfım o yüzden erken hissetmiş olabilirsin dediler 🫠🙂
kkadereraslan Gulsryzgt benim nazlı kızım biraz geç hissettirdi kendini sanırım. 22.haftada hissettim 🤭