ogretmenanne_16 Gulsryzgt Odaklanırsanız ve hareketsiz pozisyondaysanız hissediliyor ☺️ 18de ilk hissettim hıçkırık seğirme gibi bir histi
Minigim_2023 ogretmenanne_16 kaçıncı gebeliğinizdi ben 16 hafta 4 günlüğüm ikinci gebeliğim daha hissetmedim bende çok merak ediyorum
Ftsya ogretmenanne_16 Eğer bu hissettiğim şey eğer O ise 16. haftamda başladı. Minicik, belli belirsiz hareketler 😊
Zehross03 Gulsryzgt 10. Haftadayım annemler biz hissediyoduk o zamanlar pıt pıt diyolar anne diyorum imkansız 🤣 yok his falan kusmasam anlamıcam hamile oldugumu
ogretmenanne_16 Minigim_2023 İlk 🌼 16da ben de hissetmedim olsaydı da anlaşılmazdı bence nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden, 20den sonra sık sık hissedersiniz anne ve bebeğe göre değişebiliyormuş zaten 😊
Minigim_2023 nur34_ kaçıncı gebeliğinizdi ben 16 hafta 4 günlüğüm ikinci gebeliğim daha hissetmedim bende çok merak ediyorum
Minigim_2023 nur34_ kaçıncı gebeliğinizdi ben 16 hafta 4 günlüğüm ikinci gebeliğim daha hissetmedim bende çok merak ediyorum
Gulsryzgt BernaOmer 13 haftada öğrendim ben belirti çirkinleşmiştim miğde bulantım çoktu birde hep elma ayva faln yedim tatlı hiç canım istemedi
irembasoglu37 Gulsryzgt ben 18+1 im şuan ama hareketleri 15 haftanın sonunda hissetmeye başladım şimdi bile kıpır kıpır oğluşum
DmlnrKrnz Hilalrumturk 12. Haftada hissedilir mi bebeğin hareketi ? 12+3 üm yüz üstü yatıyordum karnıma pıt etti birşey acaba başka birşey miydi bebek miydi ilk hamileliğim
Yesimmm93 Gulsryzgt 18 de hissettım sonra 2 gün hissetmedim şimdi 20 haftalık olduk akşamları azcık hissediyorum ama gün içinde hiç yok 😂😂