Elfelf0 Hamilelikte sola yatin diyolar ama asla yatamıyorum rahat . İstemsiz ztn sağıma geri dönüyorum sorun olurmu önceden böyle bıseyim yoktu asla soluma yatamıyorum
haticey4 Elfelf0 canım bende yatarken hep soluma yatıyorum ama uyandığımda kendimi hep sağ tarafıma dönmüş buluyorum 😄 dert etme bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏🏻
Nurkcy Elfelf0 Ben de yatamıyorum ya sırt üstü yatmayın diyorlar ama hep sırtıma doğru yatmak zorunda kalıyorum. Yan yatsam bile 5 dakika sonra dönüyorum sağ ve sol hep ağrı yapıyor 😊Nasıl olcak böyle bilmiyorum.
yanlisanlamaama Elfelf0 ben hamile yastığı aldım sırt üstü yatmamak için ona rağmen gece ne oluyorsa yastık bir yerde ben sırt üstü yatmaktan yatağa yapışmış şekilde buluyorum kendimi😀
Hsb34 Elfelf0 bana doktorum bilinçli iken sırt üstü yatma onun dışında sag veya sol yatabilirsim dedi gece hareketleri istemsiz olduğu için önemsiz dedi
Badem_gozlum_ Babagimin arasına yastık koyuyorum rahat oluyorm sağa sola degisimli yatyrm sol bebegin beslenmesi için daha iyiymiş kan akışı felan
Elzsy2023 Benim doktorum 6 ay istediğin gibi yat dedi. Sırt üstü zaten canın acır yatamazsın dedi. Dr banu çiftçiyi de izlemişte o da 6 aya kadar nasıl rahat ediyorsan öyle demişti. Sonra sola doğru olanmış
Mucizebebekelif1 Fatmanurirem25 anlıyorum sizi bende öyleyim ama öyle iyi değil işte bbeğin için dayanmalsın ben sağa sola yatınca nefes alamıyorum ama yinede idare etmeye çalışıyorum