incitanesi__ Kızlar dün istanbuldan balıkesire 4-5 saatlik özel araçla bir yolculuk yaptım , sanki bebek hareket etmiyo gibi geliyo bana yolculuktan kaynaklı olabilir mi ? Birde dün akşam yerimi yadırgadığım için sabaha kadar pek uyuyamadım ondan da olabilir mi
Sevilayms incitanesi__ Canım sende dinlenemediğin içindir. Biraz soluna uzan dinlen çikolata falan tüket. Baktın için rahat etmıyor bir doktora görünürsün bugün. Dün mesela hareketliydi bugün cok sakin nerdeyse hiç hissetmedim🤷🏼♀️ 23. Haftadayız
incitanesi__ inciata şuan 24+1 haftalığız , biraz gözlemliyorum eğer etmezse akşama doğru görüncem doktora Ama aklım takıldı 🥺
inciata incitanesi__ canım daha küçük 28den sonra hergün hissedersin zaten şu aralar hergün hissetmemen normal daha küçük annesi
incitanesi__ inciata doğru söylüyosun her zaman hissetmiyorum ama yinede insan tedirgin oluyo 😳 böyle böyle öğreneceğiz işte anneliği 🥹
incitanesi__ Sevilayms dinlenemediğim için sanırım canım haklısın , soluma uzandım şimdi bakalım minik hanımdan biraz hareket görsem rahat edeceğim 😳
incitanesi__ Sevilayms kuzumm iyiyim çok şükür minik kızım hareket etti bir sorun yok 🥹 herşey yolunda
Sevilayms incitanesi__ Bak bugün bende aynını yasadım dün biraz yorulmustum aklıma sen geldin umarım rahatlamıstır diye dusundum 🌸 Analuuuk yüklenmeye basladı 😂