Gozde_52 Merhabalar 🌸 ben İstanbul Bahcesehirden Gözde 🥰 bu benim ikinci gebeliğim 4.5 yaşinda oğlum var hamile olduğumu yeni öğrendim 5 haftaliğiz bizde pazartesi doktora gidicem inşallah 😍
irembasoglu37 Snklyclk evet 🥹 ben 18+3 oldum artık ilk zamanlarımı hatırlıyorum zaman hızlı geçiyor yolu yarıladım 🥺
Snklyclk irembasoglu37 maşallah 🧿 valla daha bugün keseyi gördük, kendi ortalarda henüz yok. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz nasıl geçer acaba zaman diye hayıflanıyorum 🤔 🥰
1ciftyesilgoz cansbade Dragos bezmialem Kenan Karaca çok övüldü çevrem tarafından . Gittim gördüm ki çok naif sakin bir dr . Asla moral bozmuyor 😊 memnun kaldım ilk randevudan. Sizin dr kim?
cansbade 1ciftyesilgoz medicalpark maltepe mehmet akif sargın bizede çok övüldü çok memnun kaldım gerçekten güven veriyor. Bir tık pahalı ama muayne ücreti doğum vs ama yapıcak bişi yok 🤷🏼♀️
Burcum 1ciftyesilgoz merhaba sağlıkla gelsin, ben de Çekmeköy den☺️ 5+1 olduk. Dragos Bezmialem i düşünüyorum hastane olarak. Fiyatlar hakkında bilgi aldınız mı acaba? Muayene ve doğum için? ☺️
cansbade 1ciftyesilgoz sgk yok bizim 1100 muaynesi sgklıya 700 sanırım doğumda sgk fiyatı 16.000 miş biz doğurana kadar kaç olur kim bilir 🤷🏼♀️ 8+1 im ben siz çok aramız yok sanırım 😊
Hzzz Hifa_hifa tam hatırlamıyorum ama 14 mm den küçüktü eminim ama 6+1 de bebeğimi gördüm kalp atisi icin 3 hafta sonraya randevum var
Ilay-1 Merhaba İstanbul-Ümraniye 4+0 tahminimce 😊 İlk muayenem 25 inde sanırım tam 5 haftalık olmuş oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🏻
1ciftyesilgoz cansbade 6+0 canım ben de . Bezmialemin doğum fiyatını bilmiyorum ama ortalama 15-20 gözden çıkarıcaz belli. 🙊
cansbade 1ciftyesilgoz napalım seven insan katlanır öyle büyük bi aşk ki herseye tamamız 🙈 maltepenin neresi keske komsu çıksakta tanıssak bebişleri birlikte büyütsek
Ozlmcgrci Merhaba 5 hafta 2 günlüğüz aydında yaşıyorum Salı günü ılk kontrolümüz var umarım keseyı de kalp atışlarını da duyarız 🙏🏻
1ciftyesilgoz cansbade kuzum maltepe kitapevi var e-5 den aşağı iniyorsun ya köşe var orada minibüslerin döndüğü. Ordayım