cokkasmabeabi Yelf püre baby çok önerdiler onu almayı düşünüyorum disarida ve geri kalan ev ahalisi olarak kullanmaya. Evde bebeğe pamuk+su kullanicam. Sleppy natural yeşil paket evde var ama başı kuru ortası ıslak gibi bir değişik iyi mi kötü mü çözemedim
Babyykmz Yelf sleepy cok oneriyorlar ama islak mendilleri ben kullanirken ilik suyla yikayacagm hem soguklugundan irkilmesin bebegm hemde uzerindeki o fazla kimyasal aksin gitsn. Beni islak mendil egzama yapiyor bebek tenini ne yapmaz diye dusunuyorm hep.
bebisiminannesi_ Baby me 90 yapraklı ıslak mendil kullanıyorum ebebekte var 130 tl fiyati 12 lisi saf su alkol yok içeriği çok iyi
cokkasmabeabi kimsiniz oğlana bezini kullanıyorum gayet iyi de ilk defa kötü yorum gördüm arastiricam bunu
cokkasmabeabi kimsiniz bulamadım maalesef satan siteleri gördüm sadece site adı biliyor musunuz bakayim
kimsiniz cokkasmabeabi icerik paylasan insta sayfalari var birinde oku ustume suan aklima gelmedi ama aklimda gorursem size aticam🌱
Derya034 Yelf Ben pamuk aldım canım ıslak mendil kullanmayacağım 40na kadar daha sağlıklı öyle düşünüyorum