anneoluyorm_ Kızlar Normal de tahmini doğum tarihim 3 Ağustos gösteriyor 19+6 oldum Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum Sezeryan olurum diye düşünüyorum. Sizler kaçıncı haftada sezeryan oldunuz. Doğumunuz nasıl geçti ?
Hayalmi anneoluyorm_ 1. Doğumum normal bekleniyordu 39+2 de acil sezeryan oldum İkinci doğumda 38 haftalıkken alacaktı drum ben sancımı beklemek istedim 39 haftamda doğum başlamış dediler sezeryan oldum . Şimdi 3. Doğumum olacak 38+6 gün verdi doktorum yani pazartesi 🥰 . Genelde 38-39 haftalara gün veriyorlar
Tgcmrt48 anneoluyorm_ ilk gebeliğim 39+6 da oldu şimdi tekrar gebeyim 38. Hafta içinde alacağını söyledi
Senle1 anneoluyorm_ canm ben bı normal bı sezeryanla dogum yaptım sana tavsiyem bence korkma durumun uygun olursa ekstra bsey olmazsa normal doğum yap
-Mystery- @"anneoluyorm @anneoluyorm_ 36 haftalıkken doğum yaptım normal doğum şansınız varsa normal olsun sezeryan biraz zorlu geçiyor
Bade0022 -Mystery- 36 da doğum yaptım demişsiniz neden o haftada benimde erken doğum riskim var ondan soruyorum beni yanlış anlamayın
Senle1 anneoluyorm_ normal dogumum 39+5 de suni sancı ile sezeyan doğumum (bebegim ters oldugu için) 40+1 de