Mervesultan Kızlar Gebze’den ücretsiz yaptırdığınız gittiğiniz randevu alabildiğiniz bi hastane var mı,ben ilk kızımda Zeynep kamil de yaptırmıştım.şimdi nedir durumlar bilmiyorum
Gultacimm Mervesultan iyi gunler guzel hafta gecirmeniz dilegi ile ben postunz haric bir sey yazmak istedim gebzeyu gorunce ben azerbaycanliyim belki postum denk gelmisdir 6haftalik hamileyim bundan once 7dusuk 1olu dogum yaptim latifesi sizden uzak ve suanda hamileyim kan pihtilasmasi sorunun var post actim bana bir arkadas ulasti koca eli gebzede oturuyor kan sulandirici gonderecekti bizim burada 1tane iyne 110tl ve doguma kadar kullanmam gerek olan bir iyne bu yuzden alamiyorum ve bizim burada rapor verilmiyor her seyi kendimiz karsiliyoruz arkadas bana yardimci olacakti ama bilemiyorum malesef dedi kargo iyne almiyor fln burdan bir arkadas aras kargoyla bana 3kutu gonderdi kargo karsiligi acaba aranizda iyi niyetli birileri gebzedeki arkadasa ulasip iyneleri bana(istanbulda akrabam var)onun adresine yollaya bilir mi?akrabamin 18i ucagi var azerbaycana donuyor cok makbule gecer duaci olurum her zaman bu hamileliyimi bebegimi kayb etmek istemiyorum @Freckles
Gultacimm Freckles bebegimi kayb etmekten korkuyorum Allaha siginiyorum😥😥arkadas gonderemedi dedi gelip birileri alsin akrabam 2saat mesafede oturuyor cok uzak dedi kala kaldim oyle yardimci olacak belki birileri vardir diye geceden dua ediyorum Allah kimseye bebek acisi yasatmasin amin Mervesultan
Freckles Gultacimm canım benim öncelikle çok geçmiş olsun. İğneleri akraban uçakla getirecek anladığım kadarıyla ama uçağa da reçetesiz iğne almazlar. Yakınının o iğne için reçetesi olması lazım. Uçak almaz.
Freckles Gultacimm Yardımcı olmak isterdim canım benim ama 8. Hafta sonuna kadar yatak istirahatlıyım ağrılarım oluyor diye. Keşke gidip alabilseydim