Hemdemmm Göğsümun ucu biraz küçük ağzıyla tam kavrayamiyor, emmek istiyo ama kavrayamadigi için ağlıyor arada bı tutuyo sonra geri kayıyor ağzından bende slikon uç kullanıyorum emsin diye, göğsümun ucubirazdaha büyüsün, çıksın diye ne yapabilirim
Minikmucizemmm26 Hemdemmm ise yarar mı bilemiyorum doğum yapmadım o yüzden denemedim yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama şırınga ile çekiliyor diye biliyorum bı araştırın isterseniz YouTube de videosu da vardı
Anasibalasi Hemdemmm hic unutmuyorum bizim akrabanin da yoktu doktor utanmadan kocama emzir de ciksin demisti 🤬siringa bende duydum canim bi dene videolari var bide gumus kapaklarda ise yariyor deniliyor ama arastirma yap bi bide elinle cekme islemide cikmasina yardimci oluyormus
ddm2210 Hemdemmm canım merhaba, instagramda Esra Ertuğrul var bebeimgeliyor sayfasının ismi dün küçük meme uç için silikon meme ucu gönderisi paylaştı bence sana çok yardımı olur istersen bir bak https://instagram.com/stories/bebeimgeliyor/3058270845167979665?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Linkide bırakıyorum