MadameHappy34 Selam kızlar,polen alerjisi olanlar hamilelikte nasıl ne yaptınız? Tahmini Doğumun 3-10 Mayıs arası,ilaç kullana bildiniz mi? Son haftalar olacak ben hastalandığım da bebekte etkileniyor ise benim alerjim bebeğe de geçer mi? 😅😅
Busel MadameHappy34 alerjik astim olan ben bu durum beni geriyo🤣🤣 uf cidden napicaz bilmem içmediğim an tüm gün kaşıntılı ve tikanik geçiyor
MadameHappy34 Sibelunalhasan Cuma günü hastane de randevum var sormam gerek inşaAllah geçmiyordur ya..
Busel MadameHappy34 ilaç için konuşmadık daha alerji hapı ixiyorum sadece hava çekme durumum olmuyor çok şükür ama zaten mayısa kadar doğururum gibi😂 mayısta başlıyor benim ama 27sinde gidince sorucam tabii ki mecburen belki erken nükseder kestiremiyor insan
Canimucizem Hamile kaldığım an eşimle ilk aklimiza gelen şeydi Mart ayından sonra napcaksin 😂 aşırı zor geçiyor hem ilaç hem sprey kullanmak durumundayım daha şimdiden başladı hapsurmalarim kontrolde bende sorucam ilaca izin vermez zaten ben kullanmam ama çok ağır geçiyor spreyin zararı olur mu bilmiyorum yatak döşek grip modunda yatıyorum bununda zararı olur mu bilmiyorum baya tıkanmaya kadar gidiyor polen alerjisi gerçekten çok zor
MadameHappy34 Canimucizem Kesinlikle bende aynı,baş ağrısı,tıkanıklık gözlerde şişme :)) yatak döşek oluyorum,burada ağaçlar çiçeklenmeye başladı en fazla 2-3 haftaya başlar alerjim. 😞😞 ilaç ile hafif atlatıyorum sadece.
Canimucizem MadameHappy34 kontrol zamanında sorucam bakalım ne onericek ama ilaç için izin vericegini sanmıyorum zaten benim içime sinmez