annekuzusu_ Julyyy canım suyun nasıl geldi nasıl anladın benim de gebeliğim riksli 28haftaligim bende 😥
Julyyy annekuzusu_ akşam yemeginden sonra lavobaya girdim durmak bilmeyen bişe aktı önce idrar sandım kalkınca ayağa bacaklarımdan süzülmeye başladı daha önce de yaşamistim kuzum ben bu durumu o bebeğimi kaybetmiştim serklajliyim 27 haftamdayim 5 saattir nst ye bağlıyım sabah doktora göre hareket edicez dualarınıza talibim
annekuzusu_ Julyyy Allah’ım korusun neden diğer bebeği kaybettiniz benim karnım taş gibi bu durum sizde oluyor mu kanamam plesantam aşağıda kanama oluyor Protestan fitil ve iğne kullanıyorum korkuyorum cok
Julyyy annekuzusu_ valla bende bu zamana kadar korktum hep diğer bebeğimi 15 haftalıkken kaybbettim o zaman teşhis konmamış idi rahim ağzı esnekliği ve serklaj olmamıştım bu bebeğimde oldum.. kanamam çok oldu progestan kullanıyordum zaten oksapar iğne kullanıyordum kanda pıhtılaşma vardı benimde son bir haftadır karnımın sağ tarafı taş gibi kesiliyordu anlam veremiyordum canım Allah’ım herkesin yardımcısı olsun… Sağlıkla gelsinler insallah
annekuzusu_ Julyyy hmm anladım Allah’ım yardim etsin bende ful uzanıyorum bi sabah yine doktora gidiyim bende
teachermom8 Allahım bebeğinize şifa versin Bu evrede kuveze alınsa bile üzülmeyin lütfen 600 gr doğup sağlıklıca hayatına devam eden bebekler var
Julyyy annekuzusu_ ihmal etme canım kesinlikle gerekirse her hafta gitmelisin kiii he riskli gebelik çok zor … Rabbim kimsenin kalbini kirmasin..
Julyyy En son 24 Şubat’ta kontrolüm vardı o zaman 600 gramı geçmiştik ama insan korkuyor bu süreçte çok fazla suyum geldi ve gram uykuj girmedi gözüme gözümü nts makinasından alamıyorum minik kalbi atıyor mu diye ,😔😔😔
Julyyy Hamileanne inşallah inşallah canım… Biliyorum belki çok evhamliyim ama çok kaybim var o yüzden bu korku..😔😔😔
Hatice_123456 Julyyy hiç korkma tıp artık eskisi gibi değil sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim gibi
Julyyy Hatice_123456 çok şükür masallah Rabbim bizleri de bizler gibi olanlarında yüzünü güldürsün inşallah canım..bizi de doğuma alçak doktorumuz büyük ihtimal suyun büyük kısmı gitti çünkü