bettyx Anneler size sorum bebişinizi ilk ne zaman hissettiniz? Nasıl bir his? Farkedebilir, ayırt edebilir miyim? 19. Haftamdayım bir şey hissediyor gibiyim ama eminde değilim
AdinsMom bettyx 16da kıpırtı olarak hissettim 16+5 falandı 17ye gelmiştik yani sağıma toplanıp tekme atmıştı net orada hissettim ilk 30+4 olduk şükür şimdi hiç durmuyoruz yerimizde 🫠🫠
cicek52 bettyx 16. Haftada seyirir gibi. 17. Haftada minik tekmelerini hissettim. Özellikle sırt üstü yatınca hissediliyor
ogretmenanne_16 bettyx 18de ilk kez hissettim🌼hıçkırık gibi göz atması gibi ufak bir hareket 20den sonra çok net el koymadan dahi hissediliyor 🥰
Sahnedekimadam 21.haftaya kadar hissedemedim malesef:) sonra bildiğin tekme yumruk hissetmeye başladım 🤭
M-Alparslan İlk gebeliğimde 17 de şuan 2. Gebeliğimde 15 de hissettim sanki bi kelebek bi kuş kanat çırpıyor gibi anlık olarak hissediyordum 20. Haftadan sonra baya itişme kakışma hissediliyor en çok yatıp uzanırken anlaşılıyor 🥰
bettyx M-Alparslan ben 19 oldum arada bir şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum 😂 daha çok gaz toplamışım gibi bir hissiyat ahaahah
bettyx ArvenMom kıpırdanma gibi oluyor hatta baya bir sertlik var karnımda arada bi dokunuyorum yer değiştiriyor çok farklı bişey 😍
09-11-22 bettyx 16. Haftada kalp atışı gibi minik minik hissettim sırt üstü yatarken özellikle mesela süt ve meyve bol tüketiyorum onları yiyip uzaninca mutlu olmuş gibi nasıl hareket ediyo yavrum maşallah şuan 18 haftalık olduk minik tekmelerini hissediyorum
bettyx ArvenMom benim doktorum bile hissedeyim istiyor çünkü 2 haftada bir kontrole gidiyorum bıktı kadın benden 😂 biraz vesveseliyim 🙁 yakın çevremde çok düşük veya çocuğu olmayan arkadaşlarım var onlardan çok etkilendim