Annecikkk_01 Kızlar ben 28+1 gebeliğim ama henüz göğüslerimden süt filan akmadi ne zaman olacak veya her insanda oluyor mu ?!
Busel Annecikkk_01 herkeste olcak diye bisey yok 20den beri geliyor bende az az normal bir durummuş ama bu kiyaslancak birsey değil
AybarsveAnnesii Annecikkk_01 29+3 teyim ve benimde gelmedi bende çok merak ediyorum ne zaman gelicek acaba 🤔
AybarsveAnnesii Novamom_ Kişiden kişiye değişiyor demekki dün gece bi postta okudum 6. Ayından beri gelen varmış ben şok 🤣
Bsryvz Annecikkk_01 benim 23-34. Haftalarda gelmişti ilk gördüğümde şaşırmıştım tıhaf geldi göğüslerimi öyle görünce 😂 ama o süt gelme olayı emzirme dönemiyle aynı değil tabii ki
Annecikkk_01 Bsryvz benim ilk hamileligim bu yüzden merak ediyorum acaba normal mi değil mi ? Doğumdan sonra süt nasıl geliyo kendiliginden mi🤔
Bsryvz Annecikkk_01 benim de işk hamileliğim çok tecrübeli değilim ben de :) en güzel süt emdikçe gelir derler hep
defneveannesii_ 26+6 haftalığız benim de bugün dikkatimi çekti ilk başta sağ göğsümden birkaç damla gelmiş ıslaklık hissettim. Biraz önce de sol göğsümde aynı hissiyatı yaşadım baktım birkaç damla var atletimde. Normaldir diye düşünüyorum 🤭