1Bebegimiz Ben 5 buçuk aylık hamileyim ve 11 kilo aldım doktorum dikkat etmemi öbür ay kilo almadan gelmemi söyledi doğum sonuna kadar 3 kilo almam gerekiyormuş peki sizler kaç kilo aldınız?
kahvesever__ 1Bebegimiz ilk oğlumda toplam 8 kiloyla doğuma gittim şimdi tekrar hamileyim ve hiç kilo almadım şimdilik 19+1 im 🌹🌻
Paramedik16 1Bebegimiz valla ben 28 haftalık doğurdum ikizlerimi o zamana kadar 20 kilo almıştım 😀 50 kiloyla hamile kalmıştım herşeyim normaldi doktorum zayıfların daha çok kilo aldığını söylemişti 70 le doğurdum 2 ocakta şuan 52 kiloyum gidiyo kilolar yani bebişlerimiz iyi olsunda gerisi gelir bi şekilde ☺️
Zehradgdrn 1Bebegimiz 38 haftalık olduk bugün 11 kilo aldım gebelik şekerimde var dikkat etmeme rağmen 30dan sonraki haftalar seri kilo aldım 36da durdu 2 haftadır aynı kilodayım 62 ile hamile kalmıştım 73 oldum
KadriyeSoyucok 79.4 el hamile kaldım 86.7 yim şimdi 21 haftam bitti bugün 5 aylığız daha sağlık olsun veririz inşallah 😊
meva_asil_moms 1Bebegimiz kızımda 11 kilo ile doğuma girdim,30+1 haftalık oğluma hamileyim 7 kilo aldım şimdilık
DuyguAsel 39+0 dayım aldığım toplam kilo 12 doktorum çok iyi olduğunu söylüyo hiç bi değerim bozulmadı hepsi hamilelikten önceki sağlığımda bebeğime alıyorum bütün kiloyu bu çok önemli yediklerinize dikkat edin hem kendiniz hem bebek için
esiaks beyzacmvrc 6. Aya kadar 5 kilo almıştım. Sonra durgunluk yaşandı ve iki hafta gibi bir sürede 5 kilo aldım. Öyle olunca korkudan diyetisyene başladım. Dengeledik çok şükür
beyzacmvrc 1Bebegimiz 57 ile hamile kaldım su an 65 falanim 26+4 uz bende çok aldığımo düşünüyorum canim dikkat et sende 🥲
Erbe 1Bebegimiz ilk hamileliğimde 12 almıştım bunda 15 kilo aldım ama bu hamileliğimde bebiste büyük kilolu
Dolphin16 1Bebegimiz kilo postuna yorum yapmasam mı dedim ama 3 kilo ne bacım ben haftada onun daha fazlasını alıyordum 🤷♀️🤦♀️ daha öncede yazdım hep 30 küsür kilo aldım yurt dışında kiloya önem vermiyorlar sağlıklı olmak şartıyla . Türkiye’de olsam beni ülkeden kovarlardı kesin 🤦♀️🤦♀️
Cansunuz0 1Bebegimiz 96ile hamile kaldım sonra 90 a düştüm şimdi geri hamile kaldığım kiloya dönüyorum 😂
cansuerg 18+4 / 49 ile hamile kaldım ve şimdiden 56 yım fakat doktorum zayıf hamile kalanların ortalama 15 kg aldığını söylüyor
irembasoglu37 1Bebegimiz ben 18+1 haftalığım şu zamana kadar 3.5 kilo almışım bebişim en son 16+6 da 267 gramdı şimdi ne kadar bilmiyorum ama tontiş bebeğim gelicek gibi 😂