Violetaa Adet oldum ben kızlar erken oldum yine , anlamıyorum ya adet düzenim bozuldu , 6 gün erken oluyorum hep , geçen ayda böyle oldu bu ayda erken oldum . Böyle giderse hamiş kalamıcam. Üzgünüm :(
1papatya_ Violetaa mevsimsel kuzum, adetle duzenin kalmamalı alakası yokki. Adetleri düzensiz olan gebe kalan çok kadın var. Bende 5 gün var test yaptım, bse.yoktu sanırım bende eleneceğim , pes etmek yok yola devam napalim elbet olacaktir
aysenuroztunc 1papatya_ sen ne durumdasın canım cumartesi test yapıcam diyordun hayırlı haberler ver inşallah 🙏🏻
Derink Test yapan var mı kızlar benim bata 5 kaldı ama 7 varken negatif çıktı erken gebelik testinde 🤧
mommyinthefuture 1papatya_ Benim 26 bat. Adet öncesi belirtilerim başladı. Zaten onca zamandır olmuyor. Bu ayı da çıkarmıştım gözden. İlk defa tedavisiz bir ay geçirdim oluruna bıraktım.
Egeandmom hellolittlesunshine benim tek belirtim sık idrara çıkmaydı☺️ Normalde geceleri pek tuvalete gitmezdim 2 kere kalkınca anlamıştım hamile olduğumu☺️ Şuan 36+1. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sibzaf Bat 25 erken ama sabırsızlandım bugün normal test yaptım negatif inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz
Sibzaf Tuana34 daha çok erken adet gecikince bile silik çıkıyo varsada çıkmazdı zaten de bekleyemiyoruz kii😁
Tuana34 Sibzaf ya ben tek ilişki olunca üstünden 15 gün geçti diye bi ihtimal çıkar zannedip yapmıştım
Becuk Benim 23 üde bat. Aşırı kasık ağrısıyla geçen perşembe doktora gittim test yapti beta 1.20 çıktı çok üzüldüm ağladım. Ama çok erkendi kanda görünmez dedi doktor bekliyorum heyacanla. Yarın erken gebelik testi yapacağım belki görürüm çift çizgiyi 😔
1papatya_ mommyinthefuture bende salıverdim desem? Herkes ummadigi anda öğreniyor gebeligi stresten baya etkileniyor gbi hormonlarimiz