Seval75 Nst ücretleriniz ne kadar hanımlar? Ne sıklıkla giriyorsunuz😁 32+5 daha girmediğim için bilgim yok
AzraFarah Seval75 28 den sonra girmeye başladım, sancım çıkmıyor ama özel olduğu için laf olsun torba dolsun diye istiyor sekreter. Bizim ki 50 tl
Seval75 CmreKsidar Yaa ne güzel ben tüm özeller alıyor sanıyordum. Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 💖💖
Dilaraaaaaa1 AzraFarah özel bi durumunuz mu var yoksa doktorunuz mu 28. Haftada girmenizi istedi aynı haftadayız o yüzden soruyorum iyi geceler 🥰
AzraFarah Dilaraaaaaa1 özel bir durumum yok, sancım da yok, birinci doğum sezeryan buda sezeryan olacak. Ama sekreter her gittiğimizde Nstye girin diyor üç defa girdim, bebeğimin suyu iyi, sancı yok, hareketleri güzel yine de illa sokuyor beni o cihaza
Sevilay_1 AzraFarah bildiğin para tuzağı doktorunuz nediyor bu duruma sekreterimi kalmış bana 34. Haftadan sınra alıcam seni nstye dedi
55Ozge41 AzraFarah Ne güzel işte nts ile kontrol ediyo bebek hareketlerini kalp atışlarıni sancın varmı yokmu bende 28 haftalık girdim ilk bundan sonra devam her gittiğimde
CmreKsidar Seval75 valla almıyor benimki bende şaşırıyorum her seferinde ücret ödeyecek miyim diye soruyorum 😂 amin canım insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ☺️🤎
AzraFarah Sevilay_1 doktor hiçbir şey demiyor, genellikle ameliyatta oluyor gittiğimiz de orda beklerken bekmeyin diye Nstye gönderiyor diye düşünüyorum, istemiyorum desem de doktor bunu isticek sizi geri gönderir falan diyor
Erbe Seval75 34 te basladik ama vermiyorum gittiğim hastanede sadece muayene ücreti veriyorrum iki haftada bir oda