sema_nur68 Arkadaşlar merhaba. Ben henüz 3 buçuk aylık hamileyim. İlk gebelğim olduğu için birçok şey hakkında bilgi sahibi değilim. Müslin bezleri nerelerde kullanıyorsunuz? Sizce kaç tane almam gerekir?
Buuuuuurcuuuuuuuuu sema_nur68 selam canım ben 4 tane aldım 20 güne kadar doğumun olacak Yaz ayı olacağı için çok kullanılıyor Puset in üzerine Arabada falan kullanılıyor
MaviK sema_nur68 ben bayağı almıştım ilk kızıma hala daha da kullanıyorum o kadar çok amaçlı ki. Özellikle yaz bebeklerinde ilk zamanlar kurtarıcı sonrasında da bir çok alanda kullanıyorsun. Mendillerinin bir çoğunu da Müslin aldım. Şimdilerde terleyince sırtına kullanıyorum. Mutlaka alın yani en azından 5-6 adet bulundurun. Büyük boyda alın sonralarda yazın duştan çıkınca kurulama bezi olarak hafif ve kullanışlı oluyor 😀
funnymummy sema_nur68 bugün alışveriş yaptık kıyafet müslinlere baktım bakarken bende aynı şeyi düşündüm herkes gerekli diyor ama nerde kullanılıyor bu incecik bez dedim sayenizde aydınlandım valla sağolun 🙈gerekliymiş bende alayım 😇
Busel sema_nur68 çok yönlü sıfır terleme sayesinde ben kundak için bile muslin aldim zaten yaz bebeği olcak 5 tane olsa yeter bile
sema_nur68 Buuuuuurcuuuuuuuuu Ben biraz ince battaniyeler ile karıştırdım muhtemelen. Sanırım daha ince bir yapısı var. Ağız mendili vs de vardı. Alayım bende
ysmnprltn Ben 10 tane falan aldım. Emzirirken ört, kucağına aldıgında hem beneğin üstüne ört yazın hem de kıyafetine kusmasın diye omzuna ser, pusete ört, reflü yatağına ser ohoo bi sürü kullanım yeri var kız
sema_nur68 ysmnprltn Bilmeyince böyle oluyor işte:) Napılıyor ki acaba diye düşünüyorum bende. Çok teşekkürler:)
MaviK ysmnprltn + dışarda mama sandalyelerine ser 😀 ben bir kaç tanesini bu şekilde değerlendiriyorum hem tepsiye hem oturduğu yere . Sizin gibi fazla almıştım 2 buçuk yıl oldu hala daha kullanıyorum diyorum keşke herşeyi müslin alsaymışım 😀
ysmnprltn MaviK ay evet ya müslinin kalitesi dokusu başka oluyor ben de ağız mendilini falan müslin aldım hep
sema_nur68 ysmnprltn Valla maşallah size:) ben alışverişe gidiyorum her şeye bakıp geri dönüyorum. Nerden başlasam ne alsam hiç bilmiyorum. Her yeni gördüğüm şeyde kafam karışıyor:)
ysmnprltn sema_nur68 ilk başta ben de öyleydim sanki birini alsam diğerini almasam yanlış yapıyomuşum gibi geliyodu😂 tecrübeli annelere sorunca direkt sorun çözülüyor
sema_nur68 ysmnprltn Ben de öyle yapayım artık yoksa olmayacak böyle:) sadece zıbın ve tayt gibi şeyler alabiliyoruz biz. Onun da kaç ay olacağına karar verene kadar dünya zaman geçiyo hiç bilemiyoz:)
sema_nur68 funnymummy Bende aynı boş boş bakıyorum şimdilik:) trendyol favorim doldu resmen aklıma ne düşerse ekliyorum
defneveannesii_ 25 Haftalığız ben de henüz hiç müslin örtü almadım tam olarak kullanım alanlarını bilmediğim için, ilk bebiş bir de.🙈 Fakat okuduğum yorumlar çok yardımcı oldu, alacağım.💕 Hangi sitelerden aldınız memnun kaldınız acaba?🌸
sema_nur68 defneveannesii_ Ben trendyoldan aldım a101 e gelmişti ordan bebek mağazasından aldım. Belli bir marka almadım