enbatoklu 10 unda adet olacaktım 5 gün geçti halen adet olmadım dün 2 defa evde idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. sizce sebebi nedir?? biraz daha beklemelimiyim. Şimdiye kadar belli olması lazım değil miydi.
karanmom enbatoklu testlere kesinlikle inanmıyorum hamileyken negatif çıktı bende ama tabi adetten önceydi, kan verdn hamilemiyim okadar üzüldüm negatif diye kafam allak bullak olmuştu en iyisi kan yarın git kan ver
Meliysaa enbatoklu bende kan testi verdim ultrasona girdim ona rağmen doktor 14 günlükken görememişti aylar sonra öğrendim bekle bence
Dolphin16 enbatoklu benim bu ay 4 gün gecikti bende hamileyim sanmıştım test yaptım negatif dün adet oldum 🤷♀️ üzülmüyorum Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olur 🤲
Elif-Turan5036 karanmom şubat diğer aylardan az gün ya 28 gün ya doğal olarak adet olacağınız tarih bir kaç gün gecikir şubat az gün olduğu için yani adette gecikme değil de günden dolayı geç olur
Hdye Bazen sperm tam tutunamayınca adet gecikebiliyor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor bir yakinim oyle olmuştu 2 ay sonra tutundu bebiş😊muhtemelen sizinde oyledir❤