Pemberuya tubimom ay gök lü isim o kadar çok ki yani🤷♀️ Göktuğ Görkem Gökberk falan bence ahlas olsun farklı olsun kuzum biraz
bendiyebiriii tubimom oğlum olsaydı göktürk koyacaktım🫠 Türkçe olmasını istiyorum ben isimlerin çünkü ama tercih sizin tabiki
tubimom Pemberuya bende öyle düşünüyorum anlamı da çok güzel sizce bide yanına İsmail koysam nasıl olur Ahlas ismail
haklisinesracim tubimom hiç olmuyor ben öğretmenim öğrencilerimle böyle isimler vardi hep kaynana kayinpeder gelin çatışması olarak düşünürdüm bu isimleri hoş durmuyor
tubimom 1melekannesiii yaa amcam beni büyüttü baba gibi düğünmde ceyizimi bile o yaptı o yüzden düşünüyorum olur mu diye ama olmuyor pek ikisi
tubimom bendiyebiriii eşim çok kararsız aslında hep erkek olursa Göktürk olur diyorduk bir kararsızlık geldi 😀
tubimom bendiyebiriii öyle oluyor ya bir kızımız var bir kızım daha olsa Aylin istiyordum kızıma uyar o da Eflin ama erkek sürpriz oldu😀
tubimom irembasoglu37 evet Allah’a yönelen ihlâslı kişi demek aynı zamanda bende bir isim daha bulabilirsem iki isim olabilir ama anlamına iyice baktınız mı korkuyorum sonra farklı çıkıyor
Armin-Guney Bence Göktürk güzel ama isim enerjisine inanır mısınız bilmem de , Göktürk isminde tanıdığım var Yıldırım gibi cocuk 😀 tutabilene aşk olsun
tubimom Rabissssscee eşim çok kararsız ne bulsam burun kıvırıyor bir ara Demirhan beğenmiştim bakalım ondanda öneri bekliyorum ama yok😒
Aysnshn3- tubimom göktürk daha güzel bence. Ahlas kulağa o kadar kibar gelmiyor. Yine de siz bilirsiniz tabii