MerveAmine Minnosunannesi suan yaptıgnz yorum o kadar saçma ve gereksiz ki burda cinsiyet yönetmek için test falan sormadik net de okuduğm cinsiyet belirleme için yapılan bir şeyin kimler de tuttu kimler de tutmdi diye sorduk nasıl bir anlama kabiliyetnz varsa ne anladı isenz tekrar Bakn bence mesaja
Minnosunannesi MerveAmine kanaması olup düşük riski olan veya başka sağlık sorunlarıyla ilgili dert yanan insanların yanında saçma ve gereksiz olan senin bu yaptığın. Sen biraz gezin bakalım insanlar nelerle uğraşıyor kız veya erkek olması bu kadar mühim mi ?
MerveAmine Minnosunannesi ve evet yaa doğru desen hemen inancm hatta doktora bile gitmeycm bu nasıl bı mantık dir yaa sorduğum sorunun Cevabı yaptım yapmadim tuttu tutmadi falan olmali böyle insanı kıracak şeyler değil
MerveAmine Minnosunannesi sizn bi sıkıntıniz falan olabilr mı acaba kusura bakmayın da ole sorunu olanlar yok veya allah yardim etmesin demiyorz Herald Allah yardimcisi olsun herkesn gereksiz dediniz şey evladımn cinsiyetı ne olursa olsun hiç fark etmez sadece bir annenin görüp de merak dan sorduğu bişey madem saçma veya gereksiz neden açıp okudun tartışmaya yer arıyosunz belli ama size cevap yazmyi düşünmüyorm burdan anlayan anlar ne demek istediğimı çünkü
Minnosunannesi MerveAmine seni kim anlar bilmem ama ben anlayamadım . Tartışmaya yer aramıyorum şahsi olmadığını söyledim sadece yetti karbonatı tuzu lahanası ? Sen anladın mı acaba ne demek istediğimi . Neyse Allah ıslah etsin umarım istediğin cevabı alırsın . Dahada bişey yazma bencede sinirlerimi zıplatıyosun
Elabadeninannesi deletedmom11 Allahımm yarabbim çok haklısın valla doğru söylüyosun ay kahkaha attım hiç gülceğim yoktu bende oraya geçicem ama burayıda silmicem artk bende yerken aklıma sen gelceksin 😂😂😂😂
KrMuratule MerveAmine rica ederim canım takma boşver merak etmekte suç oldu artık olayı nerelere taşımışlar herkes anlamak istediği gibi anlıyor olayları polemiğe gerek yok
Mommieess Ben 19 haftalığım hala net değil ve bu cinsiyetle ilgili alternatif yöntemlere başvurmuyorum başvurma gereğide duymuyorum. Gözümüzün gördüğüyle bile yanılıyorken işediğiniz karbonat nasıl bi sonuç verebilir? Saçmalık ötesisiniz.
MerveAmine Mommieess alternatif yöntemlere baş vurmuyor olmanız bunu merak edenlere saçma ötesi deme hakkını size vermiyor bunu çıkarana stem etme hakknz var bunu duyup da merak edenlere değil lütfen kırıcı yorum yapmayın artık kimsenin birbirini kırmasına gerek yok