Gamzelevent Kızlar merhaba 16 haftalik hamileyim ve 2 3 gündür Bi anda kalçama bir ağrı saplanıyor. Yatarken dönemiyorum. Ayağa kalkarken yada yürürken aniden bisey saplanıyor gibi. Hamilelik krampi mi? Yaşayan ve önerisi olan var mı? Çok acıtıyor😢
Binnur-cam Gamzelevent magnezyum iste doktorundan birde şuan ağrın varsa mesela sade maden suyu varsa iç rahatlarsınn
3kuzuAnnesiyim Gamzelevent ay ben 23 haftalik olcam bendede aynisi var surekli sol kalcama kramp grio ilk kez yuruyemuorum bile yatip kalmaiorum magnezyum kalsiyum kullaniorum 2 tablet almaya basladim
Gamzelevent Binnur-cam sade asla içemem. Meyveli içsem olmaz mi? Vallaha hareket etmeye korkar oldum 😢
Crescent96 Gamzelevent meyveli olanlar maden suyu değil maalesef sade soda bende içemiyorum ama içine limon sıkınca güzel oluyor öyle deneyebilirsin
Binnur-cam Gamzelevent sade içmen lazım canım yada biraz limon sık içine onun içinde magnezyum var çünkü magnezyum ağrına krampa iyi gelir bana doktorum günde 1 tane mutlaka iç demişti ..
Tusami Gamzelevent bende sade içemiyorum cnm o yüzden sade sodayla meyve suyunu karıştırıyorum özellikle cappy karışık meyve suyuyla 😋
Gamzelevent 3kuzuAnnesiyim benimde sol kalçam. İlaç kullanmaya başlayınca biraz düzeldi mi bari?Benimki çok erken başladı 😢