Medusa Kızlar 9+1 haftalığız. Randevuda kalp 180 atıyor dedi doktor, kötü filan demedi ama sonra ben burada baktım genel olarak 140-160 civarı demiş herkes hatta 160 için hızlı diyen bile var 🤭 sizin bu haftalarda kalp atış hızınız nasıldı veya benle aynı dönemde olanlar kalp atış hızınız nasıl? Bir diğer sorum, 4’e 5 cm kistik oluşum dedi doktor hemşireye, hatta ultrasonda da göstermiş ama bebeği görünce yine dünyayı unuttuğum için sormak aklıma gelmedi 😅 nedir bu daha önce tecrübe eden oldu mu?
EceAydn Medusa benimde sizinle aynı civardaydı kalp atışı bebeğimin normal demişti doktorum hatta çok iyi demişti :)
Medusa EceAydn kist için bilginiz var mı peki, yumurtalık büyümesi mi ne bir başlık vardı burada adını unuttum :(
EceAydn Medusa malesef o konu hakkında bir bilgim yok ama doktoru arayıp sorun bence. Gerçi önemli bir şey olsaydı mutlaka sizden ekstra test vb isterdi yada daha uzun bir konuşma yapardı
Medusa [bilinmeyen] siz en iyisi gidin alt kaçıran eş başlığında takılın millete laf sokacağım diye buralarda dolanmayın 👋🏻
Medusa Bence de. Okuduğum postta şey yazıyordu, yumurtalıklar büyüyünce bazen küçülmüyormuş hemen. Doktor izliyormuş, zamanla 1-2 ay içerisinde kendiliğinden gidiyormuş