Papatyaa_01 Melisakln06 lansinoh baya baya geçirdi göğüs ucumdaki çatlakları, yumuşacık etti valla yoksa çatır çatır çatlamıştı 🙄 ben ptt avmden 10 ml 112 tlye almıştım diğer sitelere göre fiyatı uygundu, neyseki işe yaradı yani
Eylb_ Melisakln06 Mustela yı kesinlikle denemelisiniz 🌸 bende eczacı tavsiyesi ile aldım %100 organik olduğunu söyledi, uç kısımdaki çatlak ve sızıya çok iyi geldi
Papatyaa_01 Melisakln06 3 haftadır kullanıyorum daha var içinde yani sanırım bir buçuk yada iki ay gider diye düşünüyorum, ilk zamanlar sabah akşam sürüyordum düzelince günde bir sürmeye başladım zaten mercimek kadar süreniz yeterli oluyor
19-85smya Sevgili anneler göğüslerimizin yara olmaması için hastane çantasına bir adet soğan koyalim bebeğe hic süt vermeden önce soğanı ikiye bölüp her bir parçayı gogus uclarimiza sürelim sonra temiz ıslak bir bezle silip bebeğe süt verebiliriz
Zehraesra14 Ayva çekirdeklerini biriktirmistim ilk doğumum da üzerine çok az şu jel gibi oluyor onu kullanmıştım inanılmaz ise yaradı. Şimdi ikinci doğumum da yapmadigma pişman oldum krem kullanıyorum gecmiyo ayva çekirdeği yapacam.