Bioloq Merhaba kleksan kan sulandırıcı kullanıp da normal dogum yapanlar varmı aranızda?bı de kac haftasına kadan vurdunuz iğneyi?
Hs4523 Bioloq ben kullanıyorum doktorum 37. Haftaya kadar kullancaz dedi normal dogum başka bi sıkıntı olmazsa yapabilirsin dedi
ikramuratyanik Bioloq Clexane hala bulunuyormu ben piyasadan kalkti diye biliyorum farkli bi muadili var enox isminde ben onu kullaniyorum doktorum bi sorun yaratmaz normal doğum yapabilirsin dedi bana ama her bünye icin farklilik gosterebilir tabiki
ozgeya Bioloq ben normal doğum yaptım,iğne mi de bir gün önce kestirdi doktorum.hiçbir sorun yaşamadım.
Akgunzeynep 39. Haftaya kadar kullandım en son Doğum yapacağım günden bir gün önce vurulmuştum sonra ertesi gün doğumum oldu normal doğum
Bioloq Akgunzeynep merhaba normal dogum zamanı kan kaybı falan yasamadınız dimi?bi sorun olmadı?kac 04 mu 06 mı kullandınız?
Akgunzeynep Bioloq 04 kıllandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım aşırı kanamamda olmadı. Şimdi 23 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bunu da normal doğum yapmak istiyorum