semanur0456  Bende böyle bişey aldım🌺 bende o diğer süslü saçma terlikleri beğenmiyorum rahatlık önemli hastanede 🙏🏼 plaj terliği gibi buda aşırı rahat ☺️
Mrvctn Bu terliklerden kullanıyorum zaten orijinal marka değil ama yine de çok rahattı bu sefer hastane için de beyazını aldım çok güzel geldi bunlar da
elifff_17 Mrvctn ustundekiler cok tatlı evet bu da uygun hastame icinde sonrası icinde hayırlı olsun 🌸🌸
elifff_17 FatmaAselinAnnesi_60 bende bunu tercih etmis oldum evde terlik cok ama hastanede okuyorum ayak şişliği hemen inmiyormuş vs. baktım bu da ayarlanabiliyor ve rahat kargo da bedava olsun diye aldım 😂 süslü şeyler giyilmiyor sonra bencee
elifff_17 beyzacmvrc 80 tl ye aldım canım bunu.. yorumlar cok iyi madame coco dan aldım ama renkleri desenleri bir sürüüü :)))
busragil elifff_17 ayyy aradığım lohusa terliği ben de bakayım coco ya😁😁 annelerim bunu hiç sevmeyecek ajdhdjjxjx
Esrahmet selinsmother bız küçükken kaplıcalara giderdik orada giyerdik bunları aklıma geldi 😁😁 ama rahatsa bu bile giyilir valla ilk dogumda ben bildiğin sokak terliği giymiştim 🤣