annekuzusu_ Kizlar progestani kanamaniz azaldı mı hiç koydunuz mu yoksa kanamanin tamamen durmasını mi beklediniz pıhtı şeklinde kanama var az bi sekilde kaç gündür durmasini bekledim de artık beklemek istemiyorum sizler naptinzi
yagmur_3566 annekuzusu_ benim geçen hafta perşembe kananamam oldu Progestan verdiler kanamam direk durdu şuan hala kullanıyorum perşembe bırakacam ilacı inşallah
Sureyyaniz annekuzusu_ annekuzusu_ canim benim o kanama dursun diye verilen bisey zaten beklemek hic normal degil kullan kullanmaya da doktorun dur diyeene kadae devam et
annekuzusu_ yagmur_3566 peki kan akmaya devam ettiği günler progestan fitil olarak mı koydunuz yoksa kaninizin durmasını mi beklediniz
Pamuk yagmur_3566 doktor mu bırak dedi canim benim de 9. Hafta kanamam oldu 11. Hafta 2 gün içmedim sabahına yine kanamam geldi doktor asla bırakmayacaksın dedi
_hilal07 Progestanı doktorunuz nasıl dediyse o şekilde kullanın sakın aksatmayın. Eminim iyi gelecektir ☺️
Pamuk annekuzusu_ benim 2 kere kanamam oldu hep ağızdan aliyorum 2tane birden akşamları.3gunde 1ignem de var
Pamuk yagmur_3566 benim 15 dakika oldu kesildi sonra kahve leke geldi bitti yarım günde içmeyince tekrar aynı kanama oldu sen yinede başka doktorada danış canim
annekuzusu_ Sureyyaniz ben doğuma kadar kullanicam iğne de oluyorum biraz sıkıntılı surecteym Allah’ım herkese yardım etsin 🙏🏼
Merakliana6 Haftadayım benimde tekrar kanamam gelmiş bi de iki hafta önce yaşamıştım iç çamaşırıma akmış 😔 kan bildiğin