323832 ben oğlumu gebelik zehirlenmesi nedeniyle biraz erken doğurdum. Tanıyı tam 33. Hafta koydu doktorum ve oğlum 1800 gr civarındaydı. Sonrası için şöyle anlatmıştı, ilk hedefimiz 34. Haftayı görebilmek tansiyonunu ve bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi ve bir ilaç verdi. İlaç tansiyonu düşürmek için değil düzenlemek için diye biliyorum. Çok iyi dinlenmelisiniz, sakın kendinizi yormayın. Daha sonra 34ü atlattık ama oğlum kilo almıyordu. Sonraki hedefimiz 37. Haftayı görebilmekti ve doktor anne karnında kalacağı bir dknın bile değerli olduğunu düşündüğünden beni çok sakin tuttu, çok çok iyi yönetti. Bu süreçte eşim başka doktorlara, proflara doçentlere götürdü ama kendi doktorum kadar doğru yönlendiren olmadı. O güvenle size de direkt aktarıyorum. Bu süreçte 2 kere hastanede de yattım. Ama sadece tedbir amaçlı. Oğlumu tam 37+0 da doğurdum. Tansiyonum 22ymiş doğumda. Ama çok şükür sağlıkla atlattık. Sizi korkutmak için söylemiyorum, sonuçları güzel olacak emin olun. Benim oğlum 20 gün kadar küvezde kaldı. Ama 1900 gr doğdu, çok çok küçüktü haftasına göre. Hiçbir sağlık problemi de olmadı sadece preeklemptik anne bebeği olduğu için tedbir amaçlı kaldı. Sizin bebeğinizin kilosu çok iyi maşallah. Oğlum şimdi iki yaşında her şeyi toparladık 🤗 çok güzel olacak her şey merak etmeyin 🌸🌸🌸