esnyz14 Aleyna1 Yani pahalı da olsa gerekli sonuç olarak her organına milim milim bakıyorlar para bebişlerimizin hayatından daha önemli değil ya, sonrasında Allah korusun fark edilmeyen birşeyi vs olsa daha çok sıkıntı. Bazı devlet hastanelerinde var mesela burda şehir hastanesinde perinatoloji bölümünde bakıyorlar tabi doktor yeşil alan açıyor öyle randevu alabiliyorsun araştırmanızı ve yaptırmanızı kesinlikle öneririm.
Sahnedekimadam Aleyna1 Önce normal kadın doğuma randevu alman lazım, doktorun yeşil alan açıcak yönlendirir zaten seni :)
Hmho Gebe okulundaki ebemiz gerekirse yüzüğünüzü satın yaptırın demişti. 2 li 3 lü 4 lü yaptırmadım ama perinatolojiye gittim Mecidiyeköy Aytül çorbacıoplu 1200 tl idi. 3 kere baktık hareketli bir oğlum olduğu için. Bence tereddüt etme
Ftm16 Aleyna1 Bursa’da Nilüfer’de doktorum kliniği olan bir doktor önermişti orada yaptırdım ben dr.Ahmet Yılmaz
Hilal2 Elbette yapılmalı bak bizim komşumuzun bebeği yemek borusu midesine mi ne gitmiyordu yalan olmasın şimdi orda öğrendiler çocuga engelli down sendromlu falan dediler 37 haftada 1200 gram doğmuş doğar doğmaz acil ameliyata alındı yani eğer o detayşı olmasa ailesi bunu bilip ameliyat ettiremiyecekti
Aleyna1 Hilal2 bende ilk hamileligimde yaptirdm bir sorun cikmadi simdi ikinci hamileligim etrafimda birkac kisi de gerek yok falan deyince onun kararsizligina dustum ama burda yazilanlardan sonra kesinlikle yaptiricam
DnzTnr Aleyna1 ikili taramadan da üçlü taramadan da daha önemli tarama testleri sadece dön ruskini ölçüyor teşhis koymuyor. Ama detaylı USG de saçından tırnağına herşeye bakılıyor ve teşhis koyup gerekli durumlarda erken müdahale bile edilebiliyor yada doğuma ona göre hazırlıkla giriliyor. Kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bişey özellerin fiyatı bütçenize uymazsa devlettede yapılıyor orda yaptırabilirsiniz ama muhakkak yaptırın
Benas Aleyna1 bende yaptırdım devlette ve çok pişman oldum çok ilgisiz bi dr du hiç göstermedi bile baktı baktı böbrek çağı geniş dedi bitirdi
Rwerdst Aleyna1 canım devlete geç kalmışsın randevu almaya ya. Son haftan zaten. İnsanlar 13 14 lerde alıyo randevuyu
Rwerdst Aleyna1 pahalı olsada çok önemli canım. Bunu postunun açılması bile saçma yani 🫤🤷 kesinlikle yapılmalı. Devlet doğru düzgün ilgilenmiyor 🤷 bu test için bence özeli tercih edin. Hem yüzünün resmi fslan veriliyor. Son haftan ayrıca. İlerisinde yapmazlar. Toplandığı için net olmuyor ölçümler demişti doktorum.
Aleyna1 Rwerdst evet benimde bugun kontrolum vardi doktorum bu hafta kesin git dedi. Dedigin gibi devlete baktm simdi gec kalmisim randevu yok
Zln2152 Aleyna1 yaptırılmalı tabiki de gebelik boyunca en gerekli şeylerden biri de detaylı ultrason. Gücünüz yetmiyorsa devlete gidin orda yaptırın muhakkak yapılmalı. Ufak birşey de görülse tedavi gerektirecek bir şey olunca etken farkedilip önlem alınır en azından. Bende özel takipliyim ama detaylıya gücüm yetmeyince devlette kadın doğuma muayene oldum ve detaylı ultrasona yönlendirip en erken tarihe gün verildi, devlette yapılmasaydı bile özelde de olsa yaptırırdım yani :)
Aleyna1 Zln2152 devlet icin gec kalmisim randevular dolu bende ozele gidicem mecbur son haftam cunku devleti beklersem gec olabilir burda yazilan birkac sey den sonra sorunun bile yanlis oldugunu anladim sagol
btllsk Aleyna1 Yaptır ama bişey derlerse kafana takma pırıltı falan diyorlar genelde su almaya çalışıyorlar inanma 🙂
Zln2152 Aleyna1 kaç haftalıksın canım ? Bende 24+6 haftalığım doktorum 26+6 haftaya gün verdi en erken tarih bu dedi Sen yine de şansını dene hiç bir şey için geç değil💕
babymom_8 Tubatgn Aynı hastaneye gidiyoruz benim doğumum da yaklaştı ultrason ile doğduğu kilo arasında ne kadar fark vardı sizin biraz az çünkü bizimki
babyasyanil Yaptırılmalı bencede. Tüm damarları, iç organları, beyni kısaca her şeyine bakılıyor. Ben ikili üçlü yaptırmadım sadece detaylı yaptırdım devlette bulamadım mecbur özele gittim fakat piyasaya göre uygundu 950₺ di