Betleser Bende bir kaç hafta önce sehruz soysal a gittim ama soğuk geldi bana hiç içime sinmedi şimdi doktor değiştirmek istiyorum 33 hafta dayım,sezeryan ikinci doğumum Sümeyye hanımın da doğum ücreti 6900 TL mi acaba
Busbuscee Lavnya 😂😂😂😂 yok doğurmadım 6 günüm kaldı ama bugün nişanım geldi ve adet sancısı gibi sancılarım var sürekli geliyor gelmekte olan sanırım 😂😂 tecrübelerimi paylaşacağım doğurursam inşallah 😂
Busbuscee nurcanyldrm34 amin çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizin sağlıklı kolay hayırlı doğumu olsun🙏
Busbuscee Lavnya umarım öyle olur darısıda sana olur ☺️artk doğsun istiyorum çünkü 😍🙏 bakalm ne zaman gelecek 😂
Busbuscee Lavnya aaa o zaman bir tık daha kolay olacaktır senin doğum süreci ama o ana kadar yaşayacaklarında zordur elbetteki Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
Lavnya Busbuscee aaa okurken bir tebessüm ettim resmen… nasılsın iyimisin bebegin nasıl …Doğum nasıldı doktor nasıldı bir sürü soru 😀😀😀
Busbuscee Sekerimseker amin Allah razı olsun darısı sizlere inşallah 🙏 zordu kendime geleyim süreci sizlere de aktaracağım inşallah 🙏
Busbuscee Lavnya Allah razı olsun çok teşekkür ederim her şey şu an yolunda şükür süreci size anlatacağım detaylı benm için zor bir süreçti ama herkeste aynı olmayabilir 🙏 sorularınızı hazırlayın biraz toparlanıp gelcem 😂