Esraaaaacun Bahçelievler medipol de detaylı ultrason için gidenler var mı ve ücreti ne kadar kızlar ??? 🙏
Esraaaaacun Aramada bilgi vermiyorlar canım gidip öğrenebiliyorsun bende merak ettim orda düşünüyorum
Sevilayms Esraaaaacun Mega için telefondan bilgi alıyoruz , emın mısınız Vermeleri gerekıyor. Ka dın hastalıkları bankoya baglanmak isteyin oradakı arkadaslara sorun
Esraaaaacun Mabelll çok farklı fiyatlar vermişler herkese ya neden acaba çok sağol canım hangi doktor senin 🥰
Evraa Esraaaaacun belki doktor farkından olabilir. Doktoru Perinatoloji bölümünde reyhan hanım varmış ona yönlendirmiş fiyatı da 1800 demişler. Yakın zamanda sormuş
Mabelll Esraaaaacun Asiye Hoca takipliyim canım normalde. Detaylı için Reyhan Hanımı önerdi. 24 Şubat’ta girmişim 1690 TL ödedim
Husa Ben de Derya Hanım kontrollüyüm. Geçen hafta randevu aldım telefonla bilgi verdiler 1690 lira Serdar bey ve Reyhan hamımı önerdi bende Serdar kaya perinatolog diye ondan randevu aldım.
Esraaaaacun Husa canım bende Derya hanıma gidiyorum bugün kontrolüm vardı gitmişkende sordum Reyhan hanım ve Serkan bey varmış doktor olarak tek gebelik için 1690 dediler
Husa Sehrazatt evet Serdar bey gayet iyiydi 50 dakika falan sürdü. Tüm ayrıntıları söyledi fotoğrafları hem CD hem basılı olarak raporla verdi.